Zdravím pěkně, jsem technický analfabet a začal mne zlobit dojící stroj. Vždy když ho pustím a nasadím kozeně na vemeno, tak trvá nějakou dobu, než začne sát a pulzátor pulzovat, když ho třeba koza skopne a nasaje se tam vzduch, okamžitě zase přestane sát a pulzovat a teprve po opětovném nasazení na vemeno se za nějakou chvíli zase rozjede... Někdy začne sát a pulzovat relativně brzy po nasazení na vemeno, někdy to trvá hodně dlouho. Dřív ale sál okamžitě potom, co člověk otevřel kohoutek u sběrače a když koze spadl z vemene, sál stále dál... Prosím, poradil by mi někdo, kdo tomu rozumí, čím to je?
Zatím neodpověděl nikdo kdo tomu rozumí, tak to zkusím já, i když tomu nerozumím.
Myslím si, že buď je špatná vývěva a dává malý podtlak, nebo v lepším případě
třeba špatně těsní víko na konvi a přisává se tam tudy vzduch, a tím je malý podtlak.
Pak nejde pulzátor a nepřisají se strukové návlečky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Otestujte si vyvevu nejdfiv jestli saje. Misto hadice ke konvi ucpete diru palcem a uvidkte jal fychle se zveda podtlak. Jestli je ok, tak je vyveva ok pak viko, hadice jwstli nejspu popraskany a pak to mize delat netesnici pistek na sberaci. Vyfottce co mate.

Muze, musi pulzovat. Bez fotky se radi blbe, pulzatory jsou ruzny. Osobni zkusenost se stelovanim mam jen s plastovym cernym.

Radsi si najdete v okoli servisaka na dojeni at vsm ukaze co ajak. Ty plastovy jsou takovy polotovary. Ja mel spatme peojnuty podlozky a otrep na hridelce. Kdo nevi co hledat tak to gezko odstrani. A i pak obcas sam od sebe zacal zrychlovat.