Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2018 11:14
gajdovka

XXX.XXX.0.104

říkala jsem si, nebudu vše řešit, když to příjd, tak to příjde, když odejde, tak odejde, ale nejde mi to, dneska bílá Roza nateklé mírně u pinduliny a pod ocasem srst jakoby od krve.Kozla máme od března, takže, jestli ji obskočil, rodila by v polovině srpna.Projevuje se třeba i říje tak, že by z mí šla mírně krev?Nikdy jsem to u svých koz nezažila, co zažívám ted, poslední tři roky.Připadnu si tady už fakt jak neschopnej chovatel, tady se vše krásně rodí, je radost a já pořád jen řeším problémy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.6.2018 11:20

No, jestli jde z březí kozy krvavý šlem, tak z toho bude spíš zmetání.

24.6.2018 11:22
gajdovka

XXX.XXX.0.104

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, jestli jde z březí kozy krvavý šlem, tak z toho bude spíš zmetání.

nevidím šlem, jen přes noc pod tím ocasem krvavo, to by už skoro v 3,5 měsíci vyšel nějaký zaárodek, ne?

24.6.2018 11:34

gajdovka napsal(a):
nevidím šlem, jen přes noc pod tím ocasem krvavo, to by už skoro v 3,5 měsíci vyšel nějaký zaárodek, ne?

třeba ještě vyjde.

24.6.2018 11:39
gajdovka

XXX.XXX.0.104

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
třeba ještě vyjde.

jdu kontrolovat.

25.6.2018 11:04
slunecnivrch

XXX.XXX.147.113

krásný den všem,
přidám svůj poznatek.
Mám kozu, většinová AN, pokaždé zhruba 3. měsíc březosti, z ní vyjde narůžovělý až krvavý
hlen, který potom ulpí na ocásku. Pokaždé mě vyděsí a za pár měsíců porodí bez problémů zdravá kůzlata.

25.6.2018 11:15
gajdovka

XXX.XXX.221.172

slunecnivrch napsal(a):
krásný den všem,
přidám svůj poznatek.
Mám kozu, většinová AN, pokaždé zhruba 3. měsíc březosti, z ní vyjde narůžovělý až krvavý
hlen, který potom ulpí na ocásku. Pokaždé mě vyděsí a za pár měsíců porodí bez problémů zdravá kůzlata.

TO BUĎTE RÁDA, MĚ Z TOHO ZMETALA SKORO VE 4.MĚSÍCI.

Přidejte reakci

Přidat smajlík