Uživatel s deaktivovaným účtem

Nastesti mam vsechno oploceny, driv nam prez to chodili lidi obcas nekdo projel na motorce, nic velkyho. Ted bych byl zlej majitel...
Muzete si vzit priklad od polaku :)
https://www.youtube.com/watch?v=vHynPmIxKuk
sam jsem "bejvalej" motorkar, ale co si dovoluje dnesni nejen omladina to uz i me hejbe zlucej. A od ty doby co jsem "sedlak" tak bych nevahal mladika sundat nasadou od vidli.
Taky jezdim na motorkach, mám i čtyřkolku, ale rozhrabavat někomu pastviny bych si nedovolil. Už jsem dnes dostal vztek, tak jsem nastartoval samuraje, pustil 2x SAO za plot a jel jsem to řešit. No, ale pak mi došlo, že bude prusvih, az mi je psi roztahaji po louce, tak jsem toho nechal. Oplocené mám 3ha, ale oplocení ostatních pozemků by mi uz nemuselo projít (chráněné území). Potřeboval bych nějakou nenásilnou metodu, která funguje. Hrábě jsou dobrý, ale pár hektarů, to bych jich potřeboval vagón.☺.
Mě mladí tak moc nevadí. Je lepší když se vyřádí na louce. Pokud najdu něco od nich rozryté, tak si některého odchytím a vysvětlím mu, kde jsou pozemky velkého družstva a kde pozemky nás malých On už to rozhlásí dál.
Ale točí mě, a to už se opakuji, páni myslivci. Dříve chodili pěšky a po cestách, dneska má každý nějaké autíčko do terénu a jezdí křížem přes louky

Profesor: lehky brany hrebama nahoru... :) jste je tam zjara zapomnel ne? Me od jara toci cokoli jede okolo vic jak 20km/h. V tom suchu je strasnyho prachu. Brzo snad dotahnu uzavreni cesty do finise.
Ono to dneska není ani moc záležitost mladých, alespoň co pozoruju. Spíš tak 50+. Děti od rostou, oni mají na hračky a chovají se jak utržení ze řetězu. Mě teda rozryte louky vadí. Sekam Vari, protože to nechci rozjíždět traktorem ( je to dost mokre) a v těch brazdach co udělají, je to co držet, aby se to neprevracelo. Horší než po divokejch prasatech.
Můj současný pronájemce má brigádnici, ta jezdí kolem ohradníků na čtyřkolce
a do kůlů šťouchá tyčí a zkouší, zda drží. Když nedrží, tak to vypne, sleze a "nějak"
to tam upraví, aby to drželo, ale jak, to na tu dálku nevidím.
Nejsem šmírák, že.
Jinak tam nikdo jiný nejezdí. Vědí, že by bylo zle.
V tom je malá vesnička, kde každý ví, co umím, když mě někdo zlobí, výhodná.

honzapm: jak vidim tu vopici v trikotu tak si vzpomenu na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=vSfVfVvYstg.