Motorky a čtyřkolky na pastvinách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2018 14:28
pavel.venom

XXX.XXX.233.22

Ahoj. Co děláte s lidmi, kteří likvidují Vaše louky a pastviny na motorkach a čtyřkolkach?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2018 16:41

Nastesti mam vsechno oploceny, driv nam prez to chodili lidi obcas nekdo projel na motorce, nic velkyho. Ted bych byl zlej majitel...
Muzete si vzit priklad od polaku :)
https://www.youtube.com/watch?v=vHynPmIxKuk

sam jsem "bejvalej" motorkar, ale co si dovoluje dnesni nejen omladina to uz i me hejbe zlucej. A od ty doby co jsem "sedlak" tak bych nevahal mladika sundat nasadou od vidli.

5.8.2018 17:47
Bekkky

XXX.XXX.68.18

Dost dobrý jsou zapomenutý vidle nebo hrábě v trávě.

5.8.2018 21:49
pavel.venom

XXX.XXX.233.22

Taky jezdim na motorkach, mám i čtyřkolku, ale rozhrabavat někomu pastviny bych si nedovolil. Už jsem dnes dostal vztek, tak jsem nastartoval samuraje, pustil 2x SAO za plot a jel jsem to řešit. No, ale pak mi došlo, že bude prusvih, az mi je psi roztahaji po louce, tak jsem toho nechal. Oplocené mám 3ha, ale oplocení ostatních pozemků by mi uz nemuselo projít (chráněné území). Potřeboval bych nějakou nenásilnou metodu, která funguje. Hrábě jsou dobrý, ale pár hektarů, to bych jich potřeboval vagón.☺.

5.8.2018 21:56
pavel.venom

XXX.XXX.233.22

Když projedou, to bych přežil, ale teď je asi móda driftovat na trávě. No, vidle, už jsem měl jednou v ruce taky.☺ Ale když jsem si uvědomil, že bych musel domů 500m pro rýč, abych to zahrabal, tak jsem si to raději rozmyslel taky.

5.8.2018 22:22
profesor1

XXX.XXX.192.98

Mě mladí tak moc nevadí. Je lepší když se vyřádí na louce. Pokud najdu něco od nich rozryté, tak si některého odchytím a vysvětlím mu, kde jsou pozemky velkého družstva a kde pozemky nás malých On už to rozhlásí dál.
Ale točí mě, a to už se opakuji, páni myslivci. Dříve chodili pěšky a po cestách, dneska má každý nějaké autíčko do terénu a jezdí křížem přes louky

5.8.2018 22:33

Profesor: lehky brany hrebama nahoru... :) jste je tam zjara zapomnel ne? Me od jara toci cokoli jede okolo vic jak 20km/h. V tom suchu je strasnyho prachu. Brzo snad dotahnu uzavreni cesty do finise.

5.8.2018 23:10
pavel.venom

XXX.XXX.233.22

Ono to dneska není ani moc záležitost mladých, alespoň co pozoruju. Spíš tak 50+. Děti od rostou, oni mají na hračky a chovají se jak utržení ze řetězu. Mě teda rozryte louky vadí. Sekam Vari, protože to nechci rozjíždět traktorem ( je to dost mokre) a v těch brazdach co udělají, je to co držet, aby se to neprevracelo. Horší než po divokejch prasatech.

5.8.2018 23:14
pavel.venom

XXX.XXX.233.22

Kdyby se myslivci chovali takto, vyndal bych pozemky z honitby, jde to. Mě většinou prosí, jestli bych jim to nesvezl z pozemku a i kejticku dají.

7.8.2018 22:39
honzapm

XXX.XXX.182.25

Můj současný pronájemce má brigádnici, ta jezdí kolem ohradníků na čtyřkolce
a do kůlů šťouchá tyčí a zkouší, zda drží. Když nedrží, tak to vypne, sleze a "nějak"
to tam upraví, aby to drželo, ale jak, to na tu dálku nevidím.
Nejsem šmírák, že.

Jinak tam nikdo jiný nejezdí. Vědí, že by bylo zle.
V tom je malá vesnička, kde každý ví, co umím, když mě někdo zlobí, výhodná.

7.8.2018 23:41
profesor1

XXX.XXX.192.98

Stačí se kouknout na to triko co máte na sobě a už mám respekt

8.8.2018 00:04
honzapm

XXX.XXX.182.25

To je dobře.

8.8.2018 08:27

honzapm: jak vidim tu vopici v trikotu tak si vzpomenu na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=vSfVfVvYstg.

Přidejte reakci

Přidat smajlík