Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to ještě mimino, sežeňte ještě jedno kůzle nebo kozu, aby se necítilo opuštěné. Před zimou ho chcete porazit nebo co zamýšlíte dál? Je důležité se nad tím zamyslet a podle toho vybrat. Jiný druh zvířete, kdy každý druh bude po jednom kusu, není dobrý nápad. Ani pro jedno zvíře to nebude dobré.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neberte to ve zlém, ale jako domácího mazlíčka s ní nezacházejte. Mám kozy ráda, proto Vám to píšu. Před několika lety mi přivezli holandskou kozu, které byly asi 2-3 roky. Mám stádo a mysleli si, že u mne může být. Kozu už nechtěli, protože byla velmi rozmazlená, útočila a trkala kvůli pochoutkám, spala doma na dece a už se s ní nedalo chodit na vodítku, protože byla silná až tlustá a nikdo ji neudržel. Kozu vyložili a odjeli, aniž mi nechali kontakt. Zkusila jsem to s ní, ale rvala se nebezpečně s každým ve stádě i se mnou a prostě ta potvora neměla jinou budoucnost než pekáč asi po 2 týdnech. Zkazili ji rozmazlováním. Držte si od ní odstup, všichni si myslí, že zrovna jejich koza bude jiná, ale není.