Uživatel s deaktivovaným účtem
 
                                                
                                                                                                                                                                Dneska jsem mix jehňat a starých bahnic poslal na jatka. Ve středu se mi vrátí rozbourané zavakuované a orazítkované. Dám je do mrazáku a časem uvidím co s nimi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
 
                                                
                                                                                                                                                                pokud jsou v kondici a snižuji stav, tak jim dám šanci a nabídnu je k prodeji, pokud by měli zdravotní problém, nebo nějakou "vadu", nebo jsou to takové ty "slabé náchylné kusy" ve stádě, jdou na jatka - nebo si je někdo koupí a zpracuje do klobás (chov nedoporučuji).
Uživatel s deaktivovaným účtem
 
                                                
                                                                                                                                                                Navic jsou i lide,co poptavaji vylozene skopove. Moc jich neni,ale mam zakazniky,co cekaji na starou ovci,ze jehneci jim tolik nechutna... :DTake je v obci pani,co si chodi pro ovci luj. Pry ho dava pod jine druhy masa,aby melo "trochu chut". Takze nikdy nevite,na koho narazite... ;)
                                            profesor1 - to h.... je mi snad i přednější    i když mám psa rád, maso seženu - koupím, ale vykrádat sousedům králikárny kvůli bobkům se mi nechce 
na hnůj jsem si pořídil krávu   
vykostění už zvládnu sám, vyberu si ty nejlepší kousky    
                                        
 
                     
                                                                                                     
                                                                                                     
                                                            
                                                        