Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2018 21:20
marion108

XXX.XXX.72.163

Dobry vecer, mohl by mi nekdo doporucit poradnou, odolnou celovku?

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2018 21:42

Já nedám dopustit na tuto:
https://tinyurl.com/y7a2r25m
A
že s různýma čelovkama mám myslím opravdu hodně zkušeností...

24.9.2018 22:44
Jamarov

XXX.XXX.88.248

To se podívám já jsem s tou svou spíš jen světluškou... Chodím skoro po paměti a když se mi něco nezdá tak použiju telefon.

24.9.2018 22:46
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Super jak to stále nejde.

24.9.2018 23:00
marion108

XXX.XXX.72.163

Díky, předám Ježíškovi.:-))... Já ji teď potřebuji na přebírání sena a tam fakt potřebuji světlo...

25.9.2018 07:53

Mam tuhle
https://www.svitilny.eu/nabijeci-celovka-olight-h15s-wave/prod_550.html
funkcema
vyborna ale zpracovani na nic, mam uz druhou, jezisek se nechal inspirovat. Po padu se ulomi zobacky na vicku u baterek. Stalo se to u obou a u jedny se utrhnul kablik, letovat to se me nechtelo je to tam utopeny, ale asi budu muset. Protoze jinak jsem si zvyknul na infra zapinani vypinani a na tri stupne vykonu. Kdyz nepotrebuju extra videt tak chodim s nejnizsim a setrim baterku. Taky rozptyl svetla je dobrej, na blizko do sirky a kdyz potrebuju do dalky, tak cvak poslu paprsek do sveta. Ale nedoporucuju ji :)

25.9.2018 08:01

Babicce jsem koupil tuhle

https://www.alza.cz/sport/led-lenser-h6-d2758986.htm?o=6
a
taky upadnul kabilek od baterek.

Takze ted uz bych vic jak tisicovku za celovku nedal, radsi koupit dobry tuzkovky a nabijecku.

25.9.2018 08:28

Mastňáčku ten můj Petzl Reactik plus ode mě dostává strašně zabrat, furt s ním někde mlátim a pořád všechno drží, jeho momentální svítivost se sama upravuje podle toho v jaké tmě jsi a kam až se snažíš dosvítit, což neskutečně šetří baterku. Nedokážu si představit, že budu mít někdy jinou, tahle je prostě dokonalá

25.9.2018 09:00

kostey: zni to dobre, mrknu se jestli neni ta sama ale verze bez blbakovin prez bluetooth a telefon, to nepotrebuju. Ma to i rucni rezim? Sam vim kdy potrebuju posvitit vic a min a hlavne to infra vypinani, mavnu rukou prez celovku a je tma, mavnu znova a svitim. Kdyz potkam nekoho na dvore tak ho moc neoslnim.

25.9.2018 09:11

Jo myslim že maj "Reactik" a "Reactik plus" a to plus je právě snad ten modrej palec, takže je myslím i verze bez telefonu. Jinak to má i manuální přepínání svícení. Infra vypínání neznám, ale něco mi říká že by mi zvíře máchlo ocasem před ksichtem a zhaslo by mi

25.9.2018 09:14

kostey: je to tak, cokoli i kdyz se priblizis hlavou na par cm od neceho nebo nekoho. Parkrat me ji vzali deti a jsem rad ze to zafungovalo jak po tom hmatali jinak by mely diru do oka. Parkrat jsem si bliknul a dlooouho jsem videl prd, jednou me z toho snad i rozbolela hlava a oko. DIk za tip, mrknu na to! Tma uz je brzo a porad mam venku dost prace.

25.9.2018 09:45

Pokud by ti tuhle vzali děti a zaply jí tam kde není tma, tak jim bude svítít jen 7 lumenama. Až pokud by třeba prstem zakryly ono místo které zkoumá zpět dopadající světlo tak by se čelovka rozsvítila na plný výkon, který jak tak koukám je teda u verze bez snížený

25.9.2018 09:47

A já, když přečetla název diskuse, jsem si říkala, jaká to je poradna - celovka? O čem se tam bude radit?

25.9.2018 10:07
marion108

XXX.XXX.72.163

Jo, jo... On ten nazev nejde zmenit s jak jsem to psala ve spechu, tak mi nedoslo poradna=pořádná... Na mobilu diakritika, no des...

25.9.2018 10:19

marion, to nevadí, aspoň o tom přemýšlíme. Jen že si někdy člověk neuvědomí, jak diakritika změní slovo .

25.9.2018 10:32
marion108

XXX.XXX.72.163

Nemate odkaz na tu co doporucujekodtey, jen bez tech blbosti na mobil...?

25.9.2018 10:39
marion108

XXX.XXX.72.163

Díky, je to tahle https://www.bestarmy.cz/celovky/petzl-reactik-cerna/ ze? Ta se mi libi i cenove, dva tis je dost s tim by me Jezisek poslal k sipku, teda do decathlonu zadspro nejakej sunt.

25.9.2018 10:45

Ano, ale jen upozorňuju že já mám tu s "plus" která je výkonnější a má o diodu víc. S touhle slabší nemám vůbec žádnou zkušenost, tak jí ani nemůžu doporučit i když jsem byl všeobecně s Petzl čelovkami spokojen..

Přidejte reakci

Přidat smajlík