Prodám pleméného berana ovce Romanovské

Prodám Romanovskou ovci (R) - Prodám plemenného beránka ovce Romanovské, da...
Dohodou
Dobrý deň,
kúpili sme romanovskú ovcu aj s troma malými. Ovca nám ale zdochla (pravdepodobne ju zdulo). Ostal nám teraz malý drobizg, ktorý kŕmim mliekom Mikros Ovis 3 x denne. Malé barančeky majú už 4 týždne a okrem mlieka žerú aj seno a tiež ich púšťame vonku sa popásť. Chcem sa ale opýtať dokedy im treba dávať ešte aj mlieko? Záleží to od počtu týždňov, či od hmotnosti mláďaťa?
Zadejte do vyhledavače - ten prázdný rámeček nahoře s lupou - heslo např. : Krmení jehňat a tam vám vyskočí témata, která se touto problematikou zabývala.
Nepř.: https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/diskuse/detail/2893215/prosba-o-radu
(Kuwa jsem tady na to sám, všichni už jsou v mexiku )
No lebo ako pozeram tak pozeram na ten obal, ale vidim tam len informáciu jahnata od 20. dňa nie do ktorého dňa. Ak vy to niekde vidíte,prosím vyznačte mi to, lebo ja to naozaj nevidím.
Ale ja vjéééém na čo ste sa pítala. Ten odkaz byl jen takový příklad. Psal jsem ať si zadáte do místního vyhledavače (= obdelník nahoře s lupou kde je napsáno: Hledejte v diskuzích o ovcích a kozách ), např. krmení jehňat. Vyskočí vám tam nabídka témat, kde je tahle problematika rozebírána. Víme?
Já vám přesně neporadím, protože ničím takovým nepřikrmuji, ale bývá tam napsáno stáří krmených mláďat. Jestli na to máte čas a peníze, tak přikrmujte klidně do tří měsíců, ale stačí kratší dobu. Někdo to ještě kombinuje s nějakýma granulema . . . . . to vsjo tam vyhledáte když se vám bude chtít.