Cena mladých oveček - poradíte, prosím?

Suffolk (SF)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2018 08:19
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

Dobrý den,
mám takový inzerát: "Prodám dvě mladé ovečky, jedna je letošní a druhá loňská. Na fotce jsou to ty bez ohlávek. Jsou velmi nenáročné, používané k vypásání extenzivních pozemků, náletů, k údržbě zemědělského areálu. Nejlépe spolu, ale je možno i individuálně."
Poraďte mi prosím, jakou bych za ně měla požadovat cenu? Jejich rodiče, kteří jsou teď čtyřletí, jsem kupovala na podzim 2014 za cenu 2000 Kč za kus. Aktuálně nabízím kus za 750 Kč a nikdo se neozývá. Je to pořád moc???
Přikládám foto. Úplně vlevo je čtyřletá matka. Úplně vpravo je nejstarší dvouletá dcera. Ty jsou ochočené a stejně jako otec - beran (není na fotce) se umí pást na úvazu. V případě zájmu mohu s nimi prodat i tu dvouletou, ochočenou. Jakou cenu bych měla dát do inzerátu? Moc děkuji za názory.

24.12.2018 09:24
dad

XXX.XXX.215.88

Bylo málo sena a do jara je daleko. Do svátku z nich nikdo výrobky taky neudělá. Na jaře budete mít větší šanci. Cena je vzhledem k ceně krmiv směšná.

24.12.2018 10:47
janapiglet

XXX.XXX.12.32

dad ma pravdu, nechte ovecky az na jaro, jsou krasne. Ja jsem vsechna jehnata prodala kazdy rok uspesne a dost rychle pres bazos.cz a to jsem si kupujici i vybirala, nektere odmitala, mela jsem ochocena jehnata, neprodavala jsem na jidlo, ale na chov, aby meli hodnou rodinu. Zadny jiny web mi neprivedl ani jednoho zajemce, tezko rict proc.

Jestli chcete - zkuste:
- jit na bazos.cz - zvirata
- pekne je nafotte kazdou aspon 3 hezke fotky mobilem - fotky prodavaji !!!
- 1. fotku uvodni vyberte tu nejhezci ! aby upoutala !
- dobry popis, ze je o ne dobre pecovano, ze jsou ochocene, odkus jste atd.
- cenu nechte aspon na 1990 Kc, kdyz date moc lacino, jste podezrela a spis i odradite kupujici, ze neco neni v poradku a proc prodavat s takovou ztratou - drzte cenu 1990 Kc od brezna do cervna, pak muzete snizit o neco dolu - batova cena 1990 Kc na konci je lepsi nez vyssi cislo 2000 Kc - vzdy se podivejte, za kolik tam prodavaji jini stejne stara zvirata a drzte cenu prumernou.
Ja inzerovala vzdy cca v cervnu a koncem srpna, zacatkem zari kluci i holky odchazeli do novych rodin

At se Vam zadari, ovecky jdou ke slusnym lidem a hezke Vanoce

29.12.2018 17:51
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

Moc děkuji za reakce. Máte sice pravdu, ale já si je do jara nechat nemůžu, neměla bych je čím krmit. Naštěstí se zadařilo a už jsou prodané. Za 1500,- Kč obě, ale šly spolu a ne na maso. Pán, co si je koupil, má oplocenou louku, na ní přístřešek a dvě kozy. Ty kozy to prý spásat nestíhají. Navíc jeho soused má ovce a chovného berana. Tak si řekl, že přikoupí dvě ovečky a se sousedem se časem domluví na připuštění... :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík