Dobry den.Prosim Vas o radu.Pred chvilkou nam porodila kozicka tri kuzlatka.Dve uz se maji docela cile k svetu ale treti porad lezi na boku a ma jako by natahlou predni nozicku.Kozicka ho porad olizuje.Je na svete max.hodinu.Nevim zda mam zasahovat a nebo jeste pockat.Nerada bych kozicku stresovala.Prosim poradte.Dekuji.
Dekuji za radu.Tak jsem kuzlatku pomohla se napit.Nejdriv to moc neslo ale pak uz cucalo.Ted uz docela cupka i kdyz je videt,ze je trochu slabsi.Snad je kozicka vsechny vychova.Je to hol.zakrsla a poprve ma trojcata.Vzdycky mela dve.Budu chodit kontrolovat.Jen nevim jak potom poznam uda je mam prikrmovat?Zatim vypada,ze maji pekna briska.
Tak to jste me potesila,ze by je mohla v pohode vychovat.Zrovna se tam chystam na kontrolu tak jim zkusim zkontrolovat briska.Jsou tak nadherne tak snad prezijou.Den zpatky nam zase porodila ovecka a taky trojcatka.No tak se u nas stresuje at to holky vsechno zvladnou.Je to tak krasny pocit vejit do stodoly a videt tam ty prcky☺Moc Vam dekuji za rady.
Ta mala to přežije,ale musite ji často prikladat k veminku a dohlizet,aby se napila..tri jsou problém,dve silnejsi male kuzle odstrci a vubec ho nepusti napit,na male potom nic nezbyde..taky jsem měla předloni od prvnicky trojcata a kdybych to nechala na nich,tak ten nejmensi uhyne hladem..s moji péčí se dozil aspoň 3měsíců,pěkně vyrostl a celá rodina to ocenila pri obědu😀
Dekuji za utechu.Nejvic me mrzi,ze to bylo to silnejsi kuzle.Ted mam strach at jeste neprijdeme o to slabsi.Porad tak zvlastne chodi.Tak nevim zda se to jeste upravi.Musim taky vymyslet neco lepsiho na piti.Mame je vzdycky jak porodi zvlast v boxu tak proto tam mame kyble.No doufam,ze uz se nic nestane.Nekdy mi pripadne,ze cim vic to clovek hlida tim je to horsi.
MartinaZ

XXX.XXX.243.240
Dobrý den,
taky se mi kdysi jehně utopilo :-(. Teď dávám nízký kyblík od minerálního lizu. Přivážu ho na provázek a pověsím na řeznický hák - na plot ve výběhu, na dveře na trám a tak, kam se to dobře hodí. Výšku pověšení (délku provázku) si naměřím tak, aby ho máma ovena měla pohodlně pod krkem. A jehně ho má tím pádem až nad hlavou a nespadne tam.
Tak třeba by Vám to trochu pomohlo. Ať se daří.