Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Katka111

11.3.2019 13:13
Katka111

XXX.XXX.41.58

Dobrý deň, 2- ročná kozička neostala kotná, vo februári sa mala okotiť.Vie niekto z priložených fotiek posúdiť či je to hermafrodit? Jej sestra dvojička-rohatá, sa teraz okotila.Obaja rodičia kozičiek -dvojičiek sú bezrohí. Po prečítaní predchádzajúcich diskusií IFAUNY viem že toto riziko u bezrohých kôz hrozí..

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2019 13:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

hermafrodit by se ani neprskal a nezabřezl by, nejen že by nezůstal. a choval by se hodně jako kozel v tomhle věku, to byste poznal. i by měl mohutnější krk a tak.

Katka111

11.3.2019 13:46
Katka111

XXX.XXX.41.58

Ruju mala v polke septembra, pripustili sme ju, odvtedy dalsiu ruju nemala, tak sme si mysleli ze zostala kotna. Ziadnu ruju nemala ani teraz na jar. No občas sa správa ako cap-ak má niektorá koza ruju.Co je vsak zvlastne, ze na jesen mala riadnu ruju, a cap na nu skocil.(capa nechovame spolu s kozami, tak sa to dalo odpozorovat).

11.3.2019 17:04
roklanka

XXX.XXX.46.17

Měla jsem dva skryté hermafrodity. Obě se prskaly,nechaly se připustit.Jedna dokonce nalila jeden struk panenským mlékem :-D. Obě měly v dutině břišní zakrnělá varlata. Obě jsem porážela ve dvou letech a to už měly kozlí výraz i chování. Jejich přirození bylo normální. Koza na fotce jí tedy moc normální nemá.A na poslední fotce vypadá jako mlaďoch kozel,ale fotka hodně zkresluje.

14.3.2019 11:41
kozí dech

XXX.XXX.76.218

....je to dílo satanovo....

16.3.2019 14:12
roklanka

XXX.XXX.46.75

Podle mne, to bude hermafrodit. Pohlaví vypadá prapodivně a na fotkách má víc kozlích výrazů než kozích. Ale s jistotou to stejně budete vědět až po porážce,nebo za rok-dva,kdy to bude typickej kozel s kozím vyměšováním.

Katka111

17.3.2019 12:48
Katka111

XXX.XXX.41.58

Dakujem pekne za rady, názory, cením si to...
Jej sestra-dvojča, teraz okotená prvý krát,hoci je rohatá, má jemnejšie črty,a ladnejšie pohyby. Ich matka sa kotila túto jar 4x, ony sú z jej druhého vrhu, okrem nich mala zatiaľ v každom vrhu len capkov.
Všetkých zdravím a prajem úspešné odchovy, a hlavne radosť z chovu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík