Nemá někdo spot-on proti klíšťatům navíc?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2019 08:43
canka

XXX.XXX.35.234

Zdravím všechny,
nemáte prosím někdo spot-on proti klíšťatům navíc?Ještě jsem to u nás nikdy nezažila,letos poprvé máme kůzlata plná klíšťat .Vždycky sem tam nějaké měli,ale letos jich mají opravdu hodně...snažím se vytahovat kleštičkami,ale těmi vytahnu spíš ty větší nasáté kusy,malých se nezbavím..a je mi kůzlat opravdu líto,protože je to fakt hnus..
Neměl by někdo navíc,kdo třeba bere pro větší stádo?Mám jen 2 kůzlata,nechci žádnou velkou dávku..samozřejmě zaplatím včetně poštovného..můj vet nemá,prý to po něm ještě nikdo nechtěl

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2019 13:29

na dvě kůzlata nevymýšlejte nic extra a kupte jim top spot on.

31.3.2019 22:04
canka

XXX.XXX.35.234

Bodlinko můžu jim dát tedy spot on pro psy?Nemůže jim to nějak ublížit?

1.4.2019 04:20

canka napsal(a):
Bodlinko můžu jim dát tedy spot on pro psy?Nemůže jim to nějak ublížit?

Je úplně jedno, jestli kozlík dostane deltamethrin z přípravku určeného pro ovce a skot, nebo permethrin z přípravku určeného pro psa nebo koně.

Respektive rozdíly jsou čistě formální ve smyslu je to potravinové zvíře a přednostně by mělo dostat přípravek pro potravinová zvířata, ale když máte dva, tak o velikonocích je asi jíst nechcete

1.4.2019 19:24
veraboskova

XXX.XXX.0.235

canka napsal(a):
Zdravím všechny,
nemáte prosím někdo spot-on proti klíšťatům navíc?Ještě jsem to u nás nikdy nezažila,letos poprvé máme kůzlata plná klíšťat .Vždycky sem tam nějaké měli,ale letos jich mají opravdu hodně...snažím se vytahovat kleštičkami,ale těmi vytahnu spíš ty větší nasáté kusy,malých se nezbavím..a je mi kůzlat opravdu líto,protože je to fakt hnus..
Neměl by někdo navíc,kdo třeba bere pro větší stádo?Mám jen 2 kůzlata,nechci žádnou velkou dávku..samozřejmě zaplatím včetně poštovného..můj vet nemá,prý to po něm ještě nikdo nechtěl

Máme Sputop Spot-on na skot a ovce. Napiště mi do zpráv jestli chcete. POšlu zadarmo jen za poštovné.

1.4.2019 20:27
canka

XXX.XXX.35.234

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je úplně jedno, jestli kozlík dostane deltamethrin z přípravku určeného pro ovce a skot, nebo permethrin z přípravku určeného pro psa nebo koně.

Respektive rozdíly jsou čistě formální ve smyslu je to potravinové zvíře a přednostně by mělo dostat přípravek pro potravinová zvířata, ale když máte dva, tak o velikonocích je asi jíst nechcete

Moc děkuji za vysvětlení,to kdybych věděla dřív,tak už to mají dávno aplikované...
A ano,máte pravdu,u nás se kůzlátka určitě jíst nebudou,takže je to jedno.
Ještě jednou děkuji za vysvětlení..

1.4.2019 20:28
canka

XXX.XXX.35.234

veraboskova napsal(a):
Máme Sputop Spot-on na skot a ovce. Napiště mi do zpráv jestli chcete. POšlu zadarmo jen za poštovné.

Děkuji,máte SZ

Přidejte reakci

Přidat smajlík