Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2019 21:53
kacislava

XXX.XXX.241.251

Dobrý den,
prosím o radu. Koza se třemi kůzlaty má strupy na vemeni. Nejprve jsem si myslela, že si jen lehla do bláta, ale když to neopadalo samo, snažila jsem se jí to smýt a zjistila jsem, že jsou to pravděpodobně strupy. Po rozmočení se mi podařilo část sloupnout (měla jsem to dělat?). Mažu sádlem s trochou Bepanthenu Plus. Mírné zlepšení nastalo. Máte prosím ještě nějaké poznatky, tipy, zkušenosti s tímto. Koza dává kůzlatům ochotně, sama je volá. Jasně, že se pod ní perou. Začala jsem je trochu přikrmovat, ale dnes ani moc nechtěly.
Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2019 22:10

Má prostě vokousaný prsa. Se třemi kůzlaty se nedivím.

22.4.2019 22:13
kacislava

XXX.XXX.241.251

Dobrý den, děkuji za reakci. To mi tak nějak došlo, že jí koušou, ale ač to vypadá hrozně, dává jim ochotně. Máte prosím tip, jak jí pomoci?

22.4.2019 22:47

Bepanthen a začít ty příšery přikrmovat startérem a senem. Očividně mají málo, když jí takhle žerou.

23.4.2019 12:41
ančovička1

XXX.XXX.51.49

No,to je hrozne,chudak koza..jak jsou kozlata stará?měla byste je aspon na noc odstavit do boxu,aby se to koze lépe hojilo a prikrmovat susenym mlekem,náhražkou..ja mam tri sirotky od narozeni,už maji 5tydnu a vypijou denně 5-6litru mléka,napůl od druhe kozy,napul náhražkou,maji kuzleci granulky,ovesne vlocky,trochu šrotu,seno,vodu..chteji jen to mliko,potvory😁

25.4.2019 11:22
kacislava

XXX.XXX.241.251

Dobrý den, děkuji za reakce. Řešíme to.

Přidejte reakci

Přidat smajlík