Agresivní koza vůči jednomu člověku

Anglonubijská podílová
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Varibuchta

10.6.2019 21:02
Varibuchta

XXX.XXX.56.238

Dobry den,chtela bych poprosit o radu. Mame dve anglonubijky. Pred dvěma lety jsem si od jedne nechala malou kozicku. Jako kůzle jsem ji rozmazlila. Rok na to jsme měli dalsi kuzlatka a ty jsem prikrmovala 2x denně z lahve (byla tri a koza nam malem umřela). V tu dobu zacala ta kozicka byt vůči me dominantní. Zároveň jsem byla tehotna a nemohla jsem se ji venovat. Uprimne proste jsem se ji prestala venovat uplne. Letos se narodila dalsi kuzlatka a ty chodim 2x za den pristavit k veminku,protoze cucaji jen z jednoho. A pokazde,kdyz se ve vybehu přiblížit k te kozicek,útočí na me. Kdyz je tam se mnou přítel,alepson si vybiji vztek a mlátí do přístřešku. Vim,ze za to muzu ja... nechci se ji vzdát,ale nevim si rady,jak její vztek vůči mne ovlivnit. Poradíte mi někdo,prosim.

11.6.2019 21:10
roklanka

XXX.XXX.46.115

Svou pozici vedoucí kozy si musíte vybojovat sama. Zkuste jí povalit a přidusit,prostě na hrubej pytel hrubá záplata. Pak už jen elektrickej bič,nebo obojek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2019 21:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

není to žádný vztek, prostě v kozím stádu jste její podřízená. šéfovou, která se nebije, se můžete stát jen silou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík