MišaH.

XXX.XXX.132.210
máme jahniatko 4 dni, ako zistím pohlavie
Obvykle pohledem popř. pohmatem jakou radu čekáte?
Uživatel s deaktivovaným účtem

metodou kouknu a vidim.

Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
viem ze asi kuknut, ale ten rozdiel aký vidím
jehnička vypadá jako máma, beránek vypadá jako táta
MišaH.

XXX.XXX.132.210
Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
tatina nepoznám kúpili sme Sandy kotnú, v čom sa má podobat, farba?? su 3 farebne, obe
Né barva, ale to pod ocasem

silvinko, vypadáš mezi nohama jako maminka nebo tatínek?
tak přesně tak se to pozná.
MišaH.

XXX.XXX.132.210
Tak úplně jednoduše, zvedněte jehněti ocas, buď tam bude řiť a hned pod ní bonus-pak máte ovečku, varianta 2: pod ocasem je pouze jedna dírka, pak budete pátrat níž - mezi nohama bude šourek a na břiše beraní chlouba - nezaměnit s pupečníkem! Jednodušeji to už opravdu vysvětlit nejde, pokud to nedáte vložte fotky.
A neberte to zle, ale je rozumné pouštět se hned do chovu, pokud nemáte ani naprosté základy? Co budete dělat, až nastanou např. zdravotní problémy - trochu blbě nakrmíte a průšvih je na světě

Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
chouba je penis?
ten bonus je co?
základné jasné Miši že mám, ved Sanny mama je u nas u 3 mes a je ok, ale takto okotenú ovcu máme 1x, chováme ešte aj kozu Cilanku, sliepky,zajace, kačky, čiže moj 10 ročný syn je veľmi rád, staráme sa vzorne, povedala by som ze este lepšie ako my
bože. máte dítě, takže určitě víte, jak vypadá vulva, jestli ne, viz vaše mezinoží. taky určitě víte, jak vypadá penis a varlata, když máte syna.
ovce se od člověka anatomicky zas tolik neliší.
MišaH.

XXX.XXX.132.210
Já to vzdávám
MišaH.

XXX.XXX.142.109
juhaj
napsal(a):
Já myslím, že paní Silvia je žertéřka na entou, ale mě tedy pobavila
Myslím, že to není sranda paní podle všeho, co se pohlaví týká opravdu dost tápe.
A to o sobě udává, že je zdravotní sestra

Ja myslím že je to troll, a náramně se baví.