janadivoženka

XXX.XXX.76.164
Na perzián co nejdříve po narození, na pekáč tak ,aby se na něj vešla, pak je jehně na gril, to tak měsíc dva, kolem čtyř měsíců je už z jehněte i kus masa. A pak kdykoliv do jednoho roku, později už to není jehněčí, ale skopové.
Také velmi záleží na tom, jaké plemeno ovce máte na mysli. Ouessantky bych neporážela vůbec. Leda tak na pánvičku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

janadivoženka
napsal(a):
Na perzián co nejdříve po narození, na pekáč tak ,aby se na něj vešla, pak je jehně na gril, to tak měsíc dva, kolem čtyř měsíců je už z jehněte i kus masa. A pak kdykoliv do jednoho roku, později už to není jehněčí, ale skopové.
Také velmi záleží na tom, jaké plemeno ovce máte na mysli. Ouessantky bych neporážela vůbec. Leda tak na pánvičku.
Ano souhlas,jen Kamerunské a Dorper ani zabit,pustit do lesa,maso o ničem,smrdí!