Kamerunské ovečky

Kamerunská ovce (KA)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2019 08:22
smallfarm

XXX.XXX.244.231

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mohli poradit.Máme nově ovečky kamerunské a jedna ovečka se při leknutí bouchla o přístřešek.Jde o to, že už 2 týden kulhá a když stojí tak tu jednu nohu má vyzdviženou.Každý říká, že to přejde,ale mi to nedá a proto bych rád o pomoc .Nebo když jde tak mi přijde, že má ty paznehty moc od sebe.Nerad bych o ni přišel je to naše princezna a máme radost ,když je vidíme jak se pasou a jak skáčou a hrají si. Máme je na spásání trávy ne na jídlo.Budu rád za každou reakci.Děkuji Marek Ostrava

20.9.2019 16:23
ančovička1

XXX.XXX.33.251

To vas nenapadlo,ze když se zvire zrani,musi se rana prohlednout a ošetřit??..vaše princezna nemůže 14 dni chodit,tak na co čekáte,kdyz vubec nevite,jak je zraněná..existuje veterinář,který zviratum pomáhá..myslim,ze vas přístup ke svym svěřencům je nezodpovědný..

23.9.2019 09:25
smallfarm

XXX.XXX.244.231

Dobrý den,
nechápu co proč je vaše reakce tová, když jsem psal, že jsme začínající a proto jsme prosili o radu , kteří maji s ovečkama zkušenost. Ale vy asi mate zkušenost po lidech utočit. Tak to mi nemusíte psát. A veterinář unas byl a řekl, at vám napíšu, že nemáte hned plašit a psát takové voloviny. Ovečka už je v pohodě. nashle

23.9.2019 13:53
ančovička1

XXX.XXX.33.251

Kdyz si zlomite nohu,taky se budete prvně ptát na netu,co mate dělat,že se vám to jeste nestalo a nevite co s tim??..tsk snad se poucite...

Nevímnic

12.10.2022 17:25
Nevímnic

XXX.XXX.182.26

Vaše soudy jsou tak rychle že se ovečka nestihne uzdravit ani z leknutí 😂no je vydet zkušenost 🤠

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2022 17:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevímnic napsal(a):
Vaše soudy jsou tak rychle že se ovečka nestihne uzdravit ani z leknutí 😂no je vydet zkušenost 🤠

A na vás je VIDĚT vztah k mateřskému jazyku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík