Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mohli poradit.Máme nově ovečky kamerunské a jedna ovečka se při leknutí bouchla o přístřešek.Jde o to, že už 2 týden kulhá a když stojí tak tu jednu nohu má vyzdviženou.Každý říká, že to přejde,ale mi to nedá a proto bych rád o pomoc .Nebo když jde tak mi přijde, že má ty paznehty moc od sebe.Nerad bych o ni přišel je to naše princezna a máme radost ,když je vidíme jak se pasou a jak skáčou a hrají si. Máme je na spásání trávy ne na jídlo.Budu rád za každou reakci.Děkuji Marek Ostrava
Dobrý den,
nechápu co proč je vaše reakce tová, když jsem psal, že jsme začínající a proto jsme prosili o radu , kteří maji s ovečkama zkušenost. Ale vy asi mate zkušenost po lidech utočit. Tak to mi nemusíte psát. A veterinář unas byl a řekl, at vám napíšu, že nemáte hned plašit a psát takové voloviny. Ovečka už je v pohodě. nashle
Nevímnic

XXX.XXX.182.26
Vaše soudy jsou tak rychle že se ovečka nestihne uzdravit ani z leknutí 😂no je vydet zkušenost 🤠
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevímnic
napsal(a):
Vaše soudy jsou tak rychle že se ovečka nestihne uzdravit ani z leknutí 😂no je vydet zkušenost 🤠
A na vás je VIDĚT vztah k mateřskému jazyku.