mikinakana

XXX.XXX.199.153
Přeji pěkný den, obracím se sem s prosbou o radu a tou je téma bakalářské práce, třeba by se našel někdo kdo by měl nějaký super nápad čám se zabývat. Děkuji za každou odpověď, popřípadě jen fotku vašich zvířat pro potěchu oka
mikinakana

XXX.XXX.199.153
omlouvám se, to mi vypadlo, studuju zootechniku...
Každý chovatel, vám bude vychvalovat to , co chová. To přeci musíte vědět sama , kam vás srdce táhne.
roklanka
napsal(a):
Každý chovatel, vám bude vychvalovat to , co chová. To přeci musíte vědět sama , kam vás srdce táhne.
Kozy máte nádherné a záviděníhodné, ale nevidím tam žádnou rohatici. Jak to? Já se bezrohých zbavuji, protože máme malý chov a nemohu si dovolit omyly v podobě hermafroditů. Je to pak pro mě problém, když chci koupit kozičku po dobré dojnici, tak se často setkávám s tím, že už je odrohovaná.
mikinakana

XXX.XXX.70.30
Studuju na mendelu v Brně...
Já naopak preferuju bezrohé stádo,takže odrohuju.Nevyhýbám se rohům,ale rohatice ve stádu nechci,kozel je vždy bezrohý. Na druhé fotce je koza s gumičkama a v současné době je z ni jednorožec.O rohaté kozičky není zájem,všechny bezrožky jsou už ve světé a zbyly tu jen rohatky,byť po výborných dojnicích .