Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2020 12:04
Bobča

XXX.XXX.105.52

Dobrý den..diskujuji v "kočkách"a někdo mi tam poradil,ať zkusím nabídnout toho mého "tygra"ke koním,nebo ovcím,kozám.....
Bydlím u svého kocoura v garsonce 6x3 metry..Jmenuje se Max,bude mít v březnu 2 roky,je vykastrovaný,čistotný..ale prostě zavřený doma..Je to vesnické plemeno,temperamentní-nikdy z něj pokojový mazlíček asi nebude..Je velký,má 5,5kg...Ráda bych ho věnovala někam,kde by mohl jít i ven..Žije mi tu hlavně v noci od 2-3 hodin..šplhá po škrabadle do stropu-lítá tu jak stádo koní.. .Prostě dělá binec..Nevyspím se..Myslím,si,že tu i trpí-nechala jsem ho jeden čas běhat po chodbě v paneláku,teď nesmím,tak sedí u dveří a mňouká...Byl to dárek,nevěděla jsem,do čeho jdu..Miluju ho,ale ráda bych ho dala někam,kde se bude mít prostě líp Myš sice neviděl,ale nebojím se,že by se to nenaučil A kdyby mu to nějaký "kamarád ukázal....Jsem z Olomouce-do okolí dovezu..

26.1.2020 12:53
dad

XXX.XXX.64.31

Je pěknej, ale daleko.

26.1.2020 14:17
kosta

XXX.XXX.107.135

Je nádherný ale také jste daleko.Přišli jsme o kocoura zajelo ho auto.

26.1.2020 19:33
Bobča

XXX.XXX.105.52

co je to "daleko"??pokud neseženu blízko,jsem ochotná ho dovézt i dál,pokud budu vědět,že se bude mít dobře

27.1.2020 08:08
kosta

XXX.XXX.107.135

Už nepotřebuji včera jsem dostala podobného od jedné chovatelky podobného

27.1.2020 12:16
Bobča

XXX.XXX.105.52

škoda budu hledat dál...ale děkuji

27.1.2020 18:53
dad

XXX.XXX.64.31

Jsem od Kolína. Musel bych to ale probrat doma s rodinou. Máme 16ti letého kočičího dědka a je určitě proti

27.1.2020 19:02
Bobča

XXX.XXX.105.52

dad napsal(a):
Jsem od Kolína. Musel bych to ale probrat doma s rodinou. Máme 16ti letého kočičího dědka a je určitě proti

Kolín není daleko,ale teď jsem mluvila s paní od Přerova,tak zítra poputuje Bude mi strašně smutno,ale mu tam bude líp-bude u koní a je tam i víc koček...Bude moct jít hlavně ven...

27.1.2020 19:07
canka

XXX.XXX.35.234

Bobčo tak doufám, že se bude mít opravdu dobře a bude spokojený a vy se konečně v spíte...
PS: Upřímně si ale myslím, že vám bude hodně chybět a budete mít pak pocit samoty

PSS: Ideální gaučák je Briťáka.. Máme je všichni v rodině a všichni jsou to gaučáci, co spí celou noc

27.1.2020 19:11
Bobča

XXX.XXX.105.52

už teď je mi hrozně-věřte mi jakobych ho zradila Uvidím,jak to tam bude vypadat...ještě není nic definitivní....

27.1.2020 19:18
ančovička1

XXX.XXX.220.127

canka napsal(a):
Bobčo tak doufám, že se bude mít opravdu dobře a bude spokojený a vy se konečně v spíte...
PS: Upřímně si ale myslím, že vám bude hodně chybět a budete mít pak pocit samoty

PSS: Ideální gaučák je Briťáka.. Máme je všichni v rodině a všichni jsou to gaučáci, co spí celou noc

Bobčo,drzim take palce,at to dobre dopadne,kocour bude šťastný,nebojte se..říká se,že pes je věrný pánovi,kočka domu..zvykne si,nebojte,je mladý a smutno mu nebude..zatim si kupte andulku(ale ty zase řvou)..tak to nee!!😁zatim tedy nic😀a uzivejte si klid..😇
P.s.canka..naše britka(7let),Viktorka,spi v noci i ve dne😂.

27.1.2020 19:28
Bobča

XXX.XXX.105.52

dík moc "ančovičko" za útěchu ...chybět bude,ale zas-pokud se konečně vyspím,tak ten den bude zase veselejší.... začnu zas něco dělat doma...Budu se utěšovat tím,že tam lítá s kočkama,rve se s nima...atd....Budu moct jet i do těch lázní ..vše se točilo jenom kolem kocoura...

27.1.2020 19:29
Bobča

XXX.XXX.105.52

i "cance"děkuji..

27.1.2020 21:13
canka

XXX.XXX.35.234

Moc to vám i kocourkovi přeji, ať jste šťastní oba..určitě bude moc fajn, když vám nový majitel aspoň ze začátku dá vědět, jak se kočičák má a třeba i pošle fotku.. Budete mít aspoň klid v dušičce, že jste udělala dobře ve prospěch vás obou..

Ančovička1: Však ten náš lenochod spí taky ve dne v noci . Probudí se, až když se vždycky nabaští...To jsou pak cvrkoty po celým bytě, pak ještě jeden přátelský boj s naší čivavou a jde zase do hajan..To je sakra život

28.1.2020 16:45
Bobča

XXX.XXX.105.52

canka napsal(a):
Moc to vám i kocourkovi přeji, ať jste šťastní oba..určitě bude moc fajn, když vám nový majitel aspoň ze začátku dá vědět, jak se kočičák má a třeba i pošle fotku.. Budete mít aspoň klid v dušičce, že jste udělala dobře ve prospěch vás obou..

Ančovička1: Však ten náš lenochod spí taky ve dne v noci . Probudí se, až když se vždycky nabaští...To jsou pak cvrkoty po celým bytě, pak ještě jeden přátelský boj s naší čivavou a jde zase do hajan..To je sakra život

Tak jsem ho odvezla...více jsem napsala v kočkách na "dítě s alergií"....bude se mít dobře......

Přidejte reakci

Přidat smajlík