Dobrý den, jak máte řešené brány do kozích ohrad? Potřebovala bych udělat bránu, kterou se bude dát projet autem. Teď mám branky buď z pěti vodivých gumiček, oddělám 3 a zbylé 2 překročím. Nebo stlučenou ze dřeva klasicky na panty, ale ta je na auto úzká, i když je dvoukřídlá, a delší by asi nedržela. Napadá mě nějaká dřevěná zašupovací, a nebo těch 5 gum nějak šikovně spojit, aby šly otevřít všechny naráz. Kovová je pro mě moc drahá. Máte někdo něco podobného a pochlubíte se?
Malá branka pro mě, velká pro traktor. Mám 4 řady lanka, u malé branky to mám tažené vysokonapěťákem pod zemí, u velké taky VNkabelem, ale jen přes horní roh u "pantů" (červená tečka na druhé fotce - tam jde kabel do země, na druhém dolním rohu branky zase ze země).
Pokud nemáte pevné sloupy, tak pak jedině páskovou od Gallagheru, není to až tak drahé a pokud máte doma navíc komponenty ze stavby ohradníku (rukojetě, pásky, spojky...) tak by se to dalo i vyrobit...
https://eshop.agrotrans.cz/brana-vodiva-gallagher-4-rada-paskova-p538976051/
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pochopil jsem to, ze chcete nejakou tu automaticky zaviranou, napr. po najeti autem otevrit po prejeti zavrit.
Muj polovicni gallagher :)