Dadanita

XXX.XXX.158.104
Viete mi poradiť s umelým odchovom kozliatok? Majú vek 1-4 týždne a vôbec nerastu. Mám ich pod infra lampou, kŕmim 4x denne Mikrop Ovis. Pridávam Progal, občas vitamíny. Dávala som aj Tolzesyu na kokcidie. Pre istotu.
V miske majú aj granule pre kozlata a ovsené vločky. A seno.
Už som z toho zúfalá. Čo ešte spraviť?
Kolik mléka dáváte? Ja jsem vychovala 3 kůzlata od porodu, mléko od Mikros ovis a krmila od zacatku 5x denně,kolik vypila..asi po měsíci prikrm..,ovesne vločky,mléčné granule i kozi,trochu šrotu jecmenny,vitaminy Nutrimix pro kozy..léčiva proti kokci ne..stále vice mleka,po měsíci ,kdyz začala žrát prikrm,tak mleko 4x denně..kuzlata byla veliká,jak od kozy..asi jim dáváte málo mléka ..dáváte předepsaný poměr sušiny a vody?
Dadanita

XXX.XXX.158.104
Denne vypijú priemerne okolo litra. Viac mi ani nechcú. A miešam podľa toho, ako je písané
Mela kuzlata pororodu dostatek mleziva?.nedostatek mleziva by take mohla byt příčina špatného růstu..ja mívám v mrazáku zasobu namrazeneho mleziva a kdyz je potřeba pro moje nebo kamaradky,je mlezivo k dispozici..mela byste zavolat veta, možná by stacilo pichnout selen,vitaminy..takto na dálku je těžké určit,co kůzlatum chybi..