Uživatel s deaktivovaným účtem

Manzel?

Mafuko, to je proste hodilo, clovek nevi kdo je na druhym konci dratu. No ale co mate za problem? Ohradnik neni schodistak :) Zdroj, zemnici tyce, jeden kabel zem druhej ohradnik a muzete smodrchat jak se vam zlibi.
Netvrdím, že postavit ohradu nechce také svoje. To už sem trochu nastudoval, ale nejsem elektrikář, do zdroje se nese.u. Vítr mi odfouknul kryt, a nateklo do něj.Vypadá že je vypálenej jen jeden odpor a kondík. Je profi, ale dostal jsem ho letitej před lety. Ovce už nechci, tak jen na čas. Tedy znovu - Ví někdo o někom kdo by to opravil? Prodejců sou tady davy....

Tak to mame konecne upresneny.... Nevim o nikom. Myslim ze kazdej elektrikar to dokaze propiskat, promerit a zjistit co umrelo a sehnat nd a opravit.
Jo, tak o těch elektriků sem si to myslel taky. Znám 3. Autoel., bytové rozvody a údržbář. Nevím na kolik kecaj že nemaj tohle a támhleto, opravdu nevědí nebo se jim prostě nechce, ale poslali mě s tím do ...... Přitom vím, že je někdo na profi úrovni staví i opravuje. Žel bohu kontakt klekl s minulý telefonem. Jinak bych tady nikoho neotravoval.

Jasna vec, musi to bejt ochotnej clovek. Na vesnici se vetsinou jeden takovej vseumel ochotnej najde, protoze jemu se priste muze hodit zednik, tesar apod. Tady v inzerci je chlapik tady od nas z kraje, mrknete tam a zkuste se zeptat. Inzeruje pravidelne.

Dobrý den zkuste tento kontakt: prodej.oprava.zdroju@email.cz Tel: 776010491
Mám od toho pána zdroj a jak při prodeji tak při dotazech je vždy převelice ochotný. Honza