Potřebuju prepravit 3 letošní jehnice a potom jinam 2 letošní kůzlata. U obojího váha v době převozu cca 20kg. Přemýšlím, že seženu nějakou plastovou vanu, naplním pilinami a dam dozadu do Octavia combi. Cesta je dlouhá přes 200 km v obou případech, takže žádné svazování nepřichází v úvahu, spíš bych si asi půjčila postroj na psa a vodítko privrela do dveří. Nápady, rady? Budu vděčná. Děkuju
Uživatel s deaktivovaným účtem

Normalni plastova vana co se prodava do kufru. Manzel at koupi kari sit ze slabsiho dratu treba 4mm a urizne pas, kterej se pak naohejba tri strany a strci do kufru. Okolo dat plachtu aby nezesraly okoli. Muze udelat i ctvtou stranu na privazani. Vez jsem takhle v subaru forester rocni zwartblesku nebo dvouletyho shetlanda.

:))) sly po vlastni ose. Ty zakony. Jeste ze ten portal farmare je benevolentni.
napsal(a):
:))) sly po vlastni ose. Ty zakony. Jeste ze ten portal farmare je benevolentni.
No já si kvůli tomu kdysi dělal v Praze kurz přepravce zvířat a upravoval dodávku podle přání SVS a nakonec mi povolení stejně nechtěli dát protože nejsem rolník (ovce jsou na manželku) a nejsem ani autodopravce , po dohadování nám to napsali tak že přepravce je manželka a já jsem jen ten moula co to vozí s má na to papíry , povolení přepravce se vydává na 5let poprvé chtěli kolek 200Kč a po pěti letech při prodloužení už 1000 tak počítám že příště budou už chtít 5000 ML.