Uživatel s deaktivovaným účtem

Kdo jste uz stavel nepruchodnou ohradu pro vlka, podelte se. Potrebuju vyresit ohrady viz obrazek. 550m delka. Urcite to chci udelat v elektrice. Momentalne mam mix neco dratem neco lankama, ale budu to zase predelavat na drat abych to moh pekne vypnout a nejspis dojde uz i na distancni pruziny. V jinem vlakne padla zminka o ostnatem dratu misto posdniho vodice. 5cm nad zemi elektrika to se neda udrzovat a v clenitem terenu se to neda ani poradne zrealizovat. Pak staci krtek aby postavil hromadku a uz to mlati do zeme. Uvazuju nad dvojitou ohradou, stejne chci udelat pas zelene, takze bych ji nacpal mezi ty dve ohrady. Prvni smerem ven by mela ten ostnac proti podhrabani v 5cm, potom draty po 10-15cm do 1,5 a druha rada smerem do ohrady uz treba v lanku protoze delat dalsi ohradu v dratu, to abych si zalozil akatovej hajecek a nebo betonarku. Pekne se to s tim vlckem prodrazuje a ta prace okolo. Dostat kul do zeme okolo cest, to je nekdy prace na hodinu vykopat rozumnou dirku.
Jardo takhle to dělám já, první ohradu jsem taky dělal ručně ale to je fakt masakr, traktor určitě máš ten vrták se opravdu vyplatí stojí asi 18t,z Polska možná míň a stipačku nějakou seženeš
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jiri, momentalne traktor stoji v garazi uz druhym nebo tretim rokem a ceka na "polomotor", zetor 25. Pro me neni zase takovej problem postavit normalni ohradu ze smrkkovejch kulu, akat tady neni, a ten nezatlucu beranidlem kdyz to je krivy nebo velky prumery. Ale resim protivlci ohrdnik. Resim to uz jinde ale trosku me nadseni ochablo a budu must proste vecer zavrit, rano pustit, zadna pastva pri mesicu na rosicce.
Jirka.pechy
napsal(a):
Jardo takhle to dělám já, první ohradu jsem taky dělal ručně ale to je fakt masakr, traktor určitě máš ten vrták se opravdu vyplatí stojí asi 18t,z Polska možná míň a stipačku nějakou seženeš
S takovou štípačkou se Vám to dělají ohrady. A když ji nebudete
přetěžovat tak vydrží roky. Pokud se nějak nekousne.