Zápach z nosa

Koza hnědá krátkosrstá (H)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BarboraKnapova

12.4.2020 11:58
BarboraKnapova

XXX.XXX.249.11

Dobrý deň, máme doma skoro ročnú kožu, už od mala ma problém z nosom. To co zožerie sa objaví potom v sopli z nosa, ktorý sa snaží vyprskavat. Posledne dni ma nos aj ráno pokrytý hnedou vrstvou a zapácha hnilobne. Prosím o komentár ak s tým má niekto skúsenosť.
Ďakujem.

13.4.2020 14:22
ančovička1

XXX.XXX.22.78

To slyším prvně..jediné,co bych poradila je,kozu zabit a koupit si novou, zdravou..to, co píšete,neni normální,asi v nosohltanu bude nějaká vrozená deformace..

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2020 17:46

to je jednoduché, pokud nosem vyfrkává tráveninu, tak má asi rozštěp patra či jiný typ píštěle který propojuje nosní a ústní dutinu.

takže klobásový materiál

BarboraKnapova

13.4.2020 21:03
BarboraKnapova

XXX.XXX.250.118

Ďakujem za odpoveď, myslela som si, že to bude nejaký ráštep. Takže nie je vhodná ako koza na množenie? Mala som v plane nechať ju nakryť.

14.4.2020 10:47

BarboraKnapova napsal(a):
Ďakujem za odpoveď, myslela som si, že to bude nejaký ráštep. Takže nie je vhodná ako koza na množenie? Mala som v plane nechať ju nakryť.

Radši ne. Ušetříte si spoustu starostí a peněz. Vím ale , že to není zpráva kterou by jste chtěla slyšet. Dokonale se do Vaší situace mohu vžít. Taky by to pro mě bylo nemilé. Ale opravdu tohle není zvíře na chov. Navíc to , že to nyní začíná zapáchat není dobré znamení..Radši to vyřešte co nejdřív.
Hodně zdaru! A nebuďte smutná. I to se občas stane.

Přidejte reakci

Přidat smajlík