Prežraty cap, zastavene travenie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zizala7

3.10.2020 20:57
Zizala7

XXX.XXX.28.4

Uz si neviem dat rady..capko sa mi pred tyzdnom prezraval jadrom...v sobotu z neho lialo..davalo som mu eumin..cierne uhlie..caj z dubovej kory..v utorok uz hustejsia hnacka..v stredu som sla vet dal mi nech mu pichnem Atb..hepagen...a nieco na nastartovanie pecenie..stale som mu davala to cierne uhlie..caj aj Rumin...dnes opat sobota...uz mal peknee bobky tak som mu dala trosku jacmena a jednu malu hrusku a od vtedy opat hnacka lejak...davam cierne uhlie pivo rumin sa mi minul uz...mozem podat soda bikarbonu..na travenie?.... v zaludku mu zblnkaaaa...zrat prebera seno takze prakticky nic nezozere...z kybla vodu nevypije...vypije iba to co mu nalejem do papule...do poibedia este pil z misky teraz nic nechce...iba nasilu donho vlejem.

3.10.2020 21:23
pajca

XXX.XXX.163.25

Sodu podal můžete v nálevu. 50 g denně rozdělit 2-3 dny. Hepagen kozel
dostal na poddporu jaterní činnosti. Dávat pouze seno + větve na okus
listí, i mladé smrkové větvičky. Když bude mít chuť, tak něco z toho
vezme. Přežvykuje ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2020 10:29

to je hodně divoký, s váma.

hlavně to pivo. to na acidózu funguje asi jako podpora další acidózy. o senné dietě jste neslyšela? když máte zvíře se špatným trávením, tak prostě jak, že rumin došel? aciprogentin, nikdy jste neslyšela, veterinář nemá?

jedlá soda 100 g pro toto klidně, ale to už měl dávno dostat včera.

pokud nic nechce, tak přemýšlet o porážce není úplně od věci.

4.10.2020 13:40

Zizala7 napsal(a):
Uz si neviem dat rady..capko sa mi pred tyzdnom prezraval jadrom...v sobotu z neho lialo..davalo som mu eumin..cierne uhlie..caj z dubovej kory..v utorok uz hustejsia hnacka..v stredu som sla vet dal mi nech mu pichnem Atb..hepagen...a nieco na nastartovanie pecenie..stale som mu davala to cierne uhlie..caj aj Rumin...dnes opat sobota...uz mal peknee bobky tak som mu dala trosku jacmena a jednu malu hrusku a od vtedy opat hnacka lejak...davam cierne uhlie pivo rumin sa mi minul uz...mozem podat soda bikarbonu..na travenie?.... v zaludku mu zblnkaaaa...zrat prebera seno takze prakticky nic nezozere...z kybla vodu nevypije...vypije iba to co mu nalejem do papule...do poibedia este pil z misky teraz nic nechce...iba nasilu donho vlejem.

Proč dáváte kozlovi s rozhašeným zažíváním ječmen a hrušku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík