Uživatel s deaktivovaným účtem

o jak starém zvířeti se bavíme?

to jste nasazovali ve třech měsících?
nic ve zlém, ale vy jste teda chovatel z pekla
napsal(a):
to jste nasazovali ve třech měsících?
nic ve zlém, ale vy jste teda chovatel z pekla
Sami by sme to určite nerobili. Volali sme na to veterinára, čo sa týmto hospodárskym zvieratám venuje a ten sa na neho pozrel a povedal nám že sa da ešte ogumičkovať a tak aj spravil. Máme holandské mini kozy, takže v tom asi problém nevidel.
V každom prípade chováme tieto kozičky prvý rok a nikdy som s týmto skúsenosti nemala, preto som aj volala na takúto vec veterinára.

didibakachan
napsal(a):
Sami by sme to určite nerobili. Volali sme na to veterinára, čo sa týmto hospodárskym zvieratám venuje a ten sa na neho pozrel a povedal nám že sa da ešte ogumičkovať a tak aj spravil. Máme holandské mini kozy, takže v tom asi problém nevidel.
V každom prípade chováme tieto kozičky prvý rok a nikdy som s týmto skúsenosti nemala, preto som aj volala na takúto vec veterinára.
Tak to je jiná. Ale stejně by už měl "pytlíček" za tu dobu upadnout.
didibakachan
napsal(a):
Kdyby jste to dělali vi, tak jste chovatelé z pekla, ale když to dělal
veterinář, tak to je jiná !

pajca
napsal(a):
Kdyby jste to dělali vi, tak jste chovatelé z pekla, ale když to dělal
veterinář, tak to je jiná !
Dělali vy. To je jiná - bylo na obranu zadavatele, který si pozval veterináře, aby to bylo správně. Nebylo.
My gumičkovali týdenní kozlíky v dubnu a upadly až o letních prázdninách.
Nevím jak u malých plemen, ale nám kdysi veterinář několikaměsíčního kozlíka odmítl vykastrovat, že už by to vyžadovalo narkozu, a ta je u koz riziková. To jen pro úplnost, ostatní určitě vědí a my dnes už také .

kacislava
napsal(a):
My gumičkovali týdenní kozlíky v dubnu a upadly až o letních prázdninách.
Nevím jak u malých plemen, ale nám kdysi veterinář několikaměsíčního kozlíka odmítl vykastrovat, že už by to vyžadovalo narkozu, a ta je u koz riziková. To jen pro úplnost, ostatní určitě vědí a my dnes už také .
Ale to se dá přece udělat Burdizzovými kleštěmi, tam stačí místní anestézie, narkóza netřeba. Kolega takhle kozlíky občas kastruje kamarádům a známým.