Dotačnik

XXX.XXX.93.198
Prosím o radu. Chci si pořídit strojek na stříhání ovčí vlny. Mám 5 ovci. Poraďte prosím nějaký vhodný. Děkuji ☺️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cokoli na co mate peniz.

Tyhle laciny rahtacky, nevim, mel jsem ho v ruce jednou ( myslim ze dokonce ten marpol ). Tlusta rukojet, zvuk jak flexa. To ten rambo je v ruce nebe a dudy. Ale stejne si myslim ze zacatecnikoj, kterej nejspis sotva posadi ovci, natoz aby ji umel spravne polohovat, tak jsou lepsi nuzky. Minimalne nebude hluk, kterej bude znervoznovat ovci i novyho strihace. A kdyz ho ovce povozi, nuzky muze odhodit, strojek musi opatrne a do toho jeste ta snura. Jen muj nazor nuzkare.

Jeste jsem zapomnel, vetsina nuzek co jsem kdy delal sla do zenskych rukou. Takze zvlada to i nezne pohlavi :)
napsal(a):
Tyhle laciny rahtacky, nevim, mel jsem ho v ruce jednou ( myslim ze dokonce ten marpol ). Tlusta rukojet, zvuk jak flexa. To ten rambo je v ruce nebe a dudy. Ale stejne si myslim ze zacatecnikoj, kterej nejspis sotva posadi ovci, natoz aby ji umel spravne polohovat, tak jsou lepsi nuzky. Minimalne nebude hluk, kterej bude znervoznovat ovci i novyho strihace. A kdyz ho ovce povozi, nuzky muze odhodit, strojek musi opatrne a do toho jeste ta snura. Jen muj nazor nuzkare.
Kolego,odpovídej na otázky

Tohle je moje odpoved, copak se vam porad nelibi? Napsal jsem na co tazatel ma peniz, dotacnik asi peniz ma, tak nekupovat marpoly apod, bude zklaman, marpol se prida do rady cekatelu na bazosi.
Pisu ze nuzky jsou pro zacatecnika podle me lepsi volba, zase spatne. Pak uz jen jedina rada, zavolejte si strihace.
Dotačnik

XXX.XXX.93.198
Děkuji za odpovědi. 😊 Nůžky mám, stříhám s nimi. Ale chtěl jsem poradit nějaký strojek který nebude úplně šrot.
Dotačnik
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. 😊 Nůžky mám, stříhám s nimi. Ale chtěl jsem poradit nějaký strojek který nebude úplně šrot.
Na 5 ovcí vám ten čínskej strojek v pohodě stačí , taky jsem ho měl a stříhal jsem s ním doma i 40ks bez problémů , jen to chce mít správně nabroušené nože , teď už mám od číňanů druhý stroj a taky běhá bez problémů při dobrém kurzu koruny k dolaru se dá pořídit nový do 2000Kč i s dopravou až domů, i když od nového roku se bude už muset platit clo a DPH tak to bude o pár stovek asi víc. ML.