Tož, už je to tady . Ze čtvrtka na pátek, přesně o půlnoci naša Kozina a totok... Kozlík a kozička.
Ještě že jsem se k dojení dostal až před půlnocí. Slyším z chlévka podivné zvuky, všechny kozy i s kozlem ve výběhu z chlévka venku - jak to ta příroda jen dělá, že si to udělá vždycky jak chce?
petr008
napsal(a):
Tož, už je to tady . Ze čtvrtka na pátek, přesně o půlnoci naša Kozina a totok... Kozlík a kozička.
Ještě že jsem se k dojení dostal až před půlnocí. Slyším z chlévka podivné zvuky, všechny kozy i s kozlem ve výběhu z chlévka venku - jak to ta příroda jen dělá, že si to udělá vždycky jak chce?
Veľmi pekne kozlence. Sranda že ake su podobne s jahňatami ked sa narodia.
Děkuji, děkuji, ano jedna z mála radostí v této neradostné době, když člověk vidí skutečné, hmatatelné "plody své práce."
To se mi na home office ještě nestalo, dokonce ani na nehome office a to se v práci nikterak neflákám. Velmi doporučuji všem, kteří vyhledávají nejrůznější psychology a tak...
Koza mě překvapila. Že to bude dřív jsem věděl, protože mi v půlce září při dojení tak nesnesitelně kopala, že jsem ji musel zasušit. Ale čekal jsem, že to bude až tak v polovině prosince a ne v půlce listopadu...
A měla naše Kozina tentokrát štěstí, že jsem se dostal k dojení až tak pozdě navečer. Už se kozila 2x, vždy bez pomoci, ale tentokrát nevím, nevím, kozlík byl velký a musel jsem tahat, co mi síly stačily. Druhou kozičku už zvládla sama.
Jinak třetí už nebylo, Kozina je na fotkách tak nacpaná, to má po matce, a to je super, koza, která se umí nacpat k prasknutí = dobrá koza.
pajca
napsal(a):
Že jste se naučil už konečně ovládat větry je chválihodné. Vaše
okolí to jistě ocení.
Já na ní krom těch kaštanů vidím ještě něco, co jí naopak chybí.
V pondělí o tom bylo založené vlákno. Registrace koz.
ChválYhodné slečno Pajco nebo mladá paní, chválYhodné... Děkuji za uznání .
Chybí, chybí - jste bystrá pozorovatelka , ale musíte uznat, že jste mi tak trochu zkazila pointu.
Já zde poeticky, až téměř epicky opěvuji akt početí a zrození a Vy mi to tak zdegradujete na pouhopouhou administrativní rutinu. Copak jsem nějaký sterilní Tomáš Srovnaný, osobně?
Já zde velebím zázrak života a Vy na mě s nějakou nudnou zatuchlou filatelií.
Copak jsem nějaký nemohoucí stařec nad hrobem, abych zabíjel čas sbíráním známek??? Ó kéž mě to nikdy nepotká.
Ale máte opět pravdu, taková registrace je velmi, velmi důležité téma, minimálně pro 4 % populace.
petr008
napsal(a):
ChválYhodné slečno Pajco nebo mladá paní, chválYhodné... Děkuji za uznání .
Chybí, chybí - jste bystrá pozorovatelka , ale musíte uznat, že jste mi tak trochu zkazila pointu.
Já zde poeticky, až téměř epicky opěvuji akt početí a zrození a Vy mi to tak zdegradujete na pouhopouhou administrativní rutinu. Copak jsem nějaký sterilní Tomáš Srovnaný, osobně?
Já zde velebím zázrak života a Vy na mě s nějakou nudnou zatuchlou filatelií.
Copak jsem nějaký nemohoucí stařec nad hrobem, abych zabíjel čas sbíráním známek??? Ó kéž mě to nikdy nepotká.
Ale máte opět pravdu, taková registrace je velmi, velmi důležité téma, minimálně pro 4 % populace.
Vlákno na drůbeži- téma pštros Emu hnědý a slepice.
Vaše slova : Tedy abych nemluvil ve druhých a třetích osobách,
pokud jde o mě, samozřejmě se snažím obecně daná pravidla
dodržovat, protože nejsem ani asociál, ani nadčlověk, ani namyšlenec.
Nešlapete si trochu po jazyku ?
Ani v nejmenším. Koza totiž registrovaná je . Ale je-li to pro Vás smyslem života, půjdu ještě teď a ty známky jí tam cvaknu a zítra ráno (vlastně už dnes) Vám pošlu fotku.
Ale kdybyste dovolila, už bych tu kozí mámu nerušil, je tam se dvěma třídenními kůzlaty a myslím, že jsou všichni celkem spokojení. Mně to problém nedělá, půlnoc je pro mě večer, ale buďme trochu lidi a berme ohled aspoň na ta zvířata .
PS: zrovna tato pravidla jsou ukázkou administrativní idiocie a byrokratické buzerace a vidíte, přesto je dodržuji.
Kozina nezklamala, od třetího dne musím oddojovat a jsem více než spokojený. Kůzlata, zdá se, také . Už obydlely můj historický kůzlečí hi-tech-box.