Klik32

XXX.XXX.70.130
Zdravím všechny, mám tu kozu se kterou jsem byl 15.11. u kozla. Ona se ale v lednu, po pořízení kozla k nám domů. opět rozprskala. Kozel ji tedy skočil. Nevěnoval jsem tomu podzimnímu pripousteni pozornost s počítal brezostí až od toho ledna. Teď ale pozoruji, že má nějaké velké břicho, oproti té druhé, která je 100% skočená v lednu.
Má někdo zkušenost? Přidávám ještě fotky. Díky všem za radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klik32
napsal(a):
Zdravím všechny, mám tu kozu se kterou jsem byl 15.11. u kozla. Ona se ale v lednu, po pořízení kozla k nám domů. opět rozprskala. Kozel ji tedy skočil. Nevěnoval jsem tomu podzimnímu pripousteni pozornost s počítal brezostí až od toho ledna. Teď ale pozoruji, že má nějaké velké břicho, oproti té druhé, která je 100% skočená v lednu.
Má někdo zkušenost? Přidávám ještě fotky. Díky všem za radu.
Vidím nažranou kozu.
Klik32

XXX.XXX.70.130
napsal(a):
Vidím nažranou kozu.
Takže myslíte, že z podzimka březí nebude? Já vím, že podle břicha to není jasné. Díky za reakci.🙂

Klik32
napsal(a):
Takže myslíte, že z podzimka březí nebude? Já vím, že podle břicha to není jasné. Díky za reakci.🙂
Spíš ne.
sopa

XXX.XXX.234.106
Zdravím, máme úplně stejný termín připouštění u našich koz (16. a 18.11.2020). Jedna je jak tank, na druhé není vidět nic (pravděpodobně to neklaplo). Té, co bude mít kůzlata v půlce dubna se již pomalu zvětšuje vemínko, ale hlavně má břicho i hodně dolů, nejen do stran. Zkuste ji vyfotit z boku. Ale jisté to budete mít v půlce dubna. Mohu Vám tu naši večer vyfotit pro srovnání.
Pěkný den.
sopa

XXX.XXX.103.33
Tak jsem se pokusila kozenu vyfotit, ale na fotce zase tak baculatá nevypadá. Jsem si jistá, že kůzlata budou v půlce dubna, tak zkuste porovnat... Nevím, jestli ta Vaše nemá břicho větší... Kůzlata měla loni v dubnu poprvé...

sopa
napsal(a):
Tak jsem se pokusila kozenu vyfotit, ale na fotce zase tak baculatá nevypadá. Jsem si jistá, že kůzlata budou v půlce dubna, tak zkuste porovnat... Nevím, jestli ta Vaše nemá břicho větší... Kůzlata měla loni v dubnu poprvé...
Na té první fotce je vidět povolené břicho, na třetí nalévající se vemeno, jako u březí. Klik32 dodal jenom fotky seshora, z toho se moc poznat nedá.
Klik32

XXX.XXX.3.231
Tak jsem dnes kozu nafotil a přidávám pár fotek z jiných pohledů. Vemínko jí začíná růst, ale jen nepatrně.

Klik32
napsal(a):
Tak jsem dnes kozu nafotil a přidávám pár fotek z jiných pohledů. Vemínko jí začíná růst, ale jen nepatrně.
Ale foto ze strany stále chybí.
Klik32

XXX.XXX.70.130

Klik32
napsal(a):
Dodávám i foto ze strany.
Nevypadá jako březí.
Klik32

XXX.XXX.36.187
Tak dnes při kontrole jsem spozoroval oproti včerejšku 1x tak zvětšené veminko. Tak aspoň malá naděje tu je.
sopa

XXX.XXX.103.33
Tak dejte v dubnu vědět, jak to dopadlo. Pořád u naší druhé kozeny také trošku doufám, že by mohlo být jedno kůzle, ale mám malou naději a ona ještě menší břicho než Vaše koza. I když byly obě v listopadu u kozla..... Jsou skoro stejně staré, jedna bude mít kůzlata podruhé, druhá ještě neměla.. Pěkný večer.
Takze chyba v datu pripusteni, 23.3.rano,se narodila tri kuzlata, kozicka a dva kozlici..vsichni se maji cile k svetu😀🐐🐐🐐
ančovička1
napsal(a):
Takze chyba v datu pripusteni, 23.3.rano,se narodila tri kuzlata, kozicka a dva kozlici..vsichni se maji cile k svetu😀🐐🐐🐐
Dnesni prvni vazeni..kuzlata maji 4dny..kozicka vazi 5,10kg, ..mensi kozlik 4,75kg a ten vetsi 5,75kg...jak to zvladla,chudera😢🐐🐐🐐..hlavne,ze je koza Misa, v poradku😀..
sopa

XXX.XXX.103.33
sopa
napsal(a):
Zdravím a hlásím, že se naší kozeně narodily 4 kůzlátka. A co zadavatel Klik 32? Máte kůzlata?