Uživatel s deaktivovaným účtem

Star Bloc Osvior BREBIGEST nemá někdo zkušenost s tímto lizem pro březí kozy?
Máme kozu měsíc před porodem,má břicho jak almara. Krmíme seno, to žere hodně, a směs máčených řízků, úsušků, sladového květu, otrub, ovsa a nahrubo šrotovaného ječmene. Samotnou směs žere, ikdyž méně, ale když jí tam přidáme lněné semínko, ostropestřec a Nutrimix, tak to nechce. Liz mají, ale byl mně doporučen tento, když jiné přídavky odmítá. Je pro březí ovce, ale kozy ho prý také mohou. Ovcím prý chutná.
Nemá někdo zkušenost?

Děkuji,na cenu jsem se dívala,ale už nevím do čeho ji přimíchat vitamíny,když vše s tím odmítá.

MysMas
napsal(a):
Tak co? Jak jste dopadli? Chutná/nechutná nebo jste to vyřešila jinak? Zajímalo by mě to😁
Nakonec jsme liz nekoupily pro velkou velikost.Koza dostává ostropestřovou směs od Dědka Kořenáře ,když nechtěla moc žrát,tak jsem ji k tomu přidala ještě zeměžlučovou.Dávám ji to ze stříkačky,ale kupudivu jí to chutná a už čeká.Tím,že přeci povyrostla tráva,tak,ikdyž směs a obilí moc nechce, žere trávu a seno a i různé větve jehličnanů a teď i okusuje černý bez.Tak ji to snad stačí.Má mít kůzlata za 14 dní,tak to snad dobře dopadne.
napsal(a):
Nakonec jsme liz nekoupily pro velkou velikost.Koza dostává ostropestřovou směs od Dědka Kořenáře ,když nechtěla moc žrát,tak jsem ji k tomu přidala ještě zeměžlučovou.Dávám ji to ze stříkačky,ale kupudivu jí to chutná a už čeká.Tím,že přeci povyrostla tráva,tak,ikdyž směs a obilí moc nechce, žere trávu a seno a i různé větve jehličnanů a teď i okusuje černý bez.Tak ji to snad stačí.Má mít kůzlata za 14 dní,tak to snad dobře dopadne.
Super děkuju!