Jan3628293838734

XXX.XXX.99.215
Zdravím,
mám holandskou zakrslou kozu a mám pocit, že bude mít kuzlata, ale nejsem si jistý.
Pozná to někdo třeba podle vemene?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jan3628293838734
napsal(a):
Zdravím,
mám holandskou zakrslou kozu a mám pocit, že bude mít kuzlata, ale nejsem si jistý.
Pozná to někdo třeba podle vemene?
Byla u kozla? Je prvnička?
Jan3628293838734

XXX.XXX.99.215
napsal(a):
Byla u kozla? Je prvnička?
Ano je s kolem skoro pořád a je prvnicka je jí rok a něco předtím neměla vydet vemeno vůbec

Jan3628293838734
napsal(a):
Ano je s kolem skoro pořád a je prvnicka je jí rok a něco předtím neměla vydet vemeno vůbec
V tom případě je s velkou pravděpodobností březí. Dle mého názoru zbytečně brzy.
Jan3628293838734

XXX.XXX.99.215
napsal(a):
V tom případě je s velkou pravděpodobností březí. Dle mého názoru zbytečně brzy.
Jo to chápu je to brzy ale vůbec nevím v kolikatem měsíci může být a za jak dlouho se to narodí hlavně co potom mám dělat

Jan3628293838734
napsal(a):
Jo to chápu je to brzy ale vůbec nevím v kolikatem měsíci může být a za jak dlouho se to narodí hlavně co potom mám dělat
Před porodem oddělit. Porod hlídat, kdyby byl nějaký problém. Dopředu si zjistit a mít telefon na aspoň 3 vety. Po porodu zajistit, aby se kůzlata napila mleziva. A kozu krmit, ať má mléko. Nemáte v okolí žádného chovatele? Promiňte, ale působíte na mě dost nepolíbeným dojmem.
napsal(a):
Před porodem oddělit. Porod hlídat, kdyby byl nějaký problém. Dopředu si zjistit a mít telefon na aspoň 3 vety. Po porodu zajistit, aby se kůzlata napila mleziva. A kozu krmit, ať má mléko. Nemáte v okolí žádného chovatele? Promiňte, ale působíte na mě dost nepolíbeným dojmem.
Dost nezodpovědný přístup k chovu..

ančovička1
napsal(a):
Dost nezodpovědný přístup k chovu..
Ale aspoň se ptá, cením snahu. Třeba se dozvíme, jak to všechno dopadlo.
Jj,drzim kozičce palce,ať to zvládne..
Naše měsíční kůzlata,3, už řadí😁..nar.23.3.