Holandský zakrslý terorista

Holandská zakrslá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Přezdívka1

22.4.2021 05:44
Přezdívka1

XXX.XXX.237.97

Dobrý den.
Mám problém s naším kozlíkem. Bude mu rok, je kastrovaný. Rohy má teď tak 10 cm. Má dělat společnost kozlovi, když nemůže být u koz, ale místo toho aglonubijáka spíš šikanuje.
Ke kůzlatům ho nemohu pustit vůbec, ty nabírá na rohy.
Pohladit se nenechá, to se bojí, ale na druhou stranu dítě vůbec neváhá trknout do nohy, když drží něco, na co má chuť. Co mě na něm štve ze všeho nejvíc, tak že mi rohy začal rozebírat pletivo kolem výběhu.
Otázka zní, co s ním? Odrohovat? Dělá se to vůbec u těchto malých koz?
Nebo bude lepší ho poslat dál a pořídit jiného kamaráda?

arte.P

22.4.2021 08:10
arte.P

XXX.XXX.182.85

Odrohovat se dá, ale moc tím nezměníte, pokud je to ha.jzl, bude ha.jzl i bez rohů. Holandský kozy jsme měli a byla to katastrofa, co všechno dokázaly zničit a zdolat a jak neskutečně nás psychicky deptaly to se ani popsat nedá, jediná radost z nich byla, když nás opustily.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2021 08:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přezdívka1 napsal(a):
Dobrý den.
Mám problém s naším kozlíkem. Bude mu rok, je kastrovaný. Rohy má teď tak 10 cm. Má dělat společnost kozlovi, když nemůže být u koz, ale místo toho aglonubijáka spíš šikanuje.
Ke kůzlatům ho nemohu pustit vůbec, ty nabírá na rohy.
Pohladit se nenechá, to se bojí, ale na druhou stranu dítě vůbec neváhá trknout do nohy, když drží něco, na co má chuť. Co mě na něm štve ze všeho nejvíc, tak že mi rohy začal rozebírat pletivo kolem výběhu.
Otázka zní, co s ním? Odrohovat? Dělá se to vůbec u těchto malých koz?
Nebo bude lepší ho poslat dál a pořídit jiného kamaráda?

Ano, odrohovat se dá. Co dál, viz arte.P.

6.5.2021 08:19
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Vůbec bych kozla neřešila..je roční,mladý, tak guláš nebo jestli je "citit", tak krmeni pro psa,kočky,slepice..

17.5.2021 15:44
Pavel Š.

XXX.XXX.60.2

Odrohovat nepomůže (bo blba má v hlavě), a víc než pohlazení (tím v něm tu svini vychováváte), by potřeboval kopanec do gulí (ty ho bolí, hlava ne), jenže ten váš už je nemá (proto ani ten guláš nebude smrdět), takže už ho z lumpáren může vyléčit pouze řeznická sekera.

Přidejte reakci

Přidat smajlík