arte.P

XXX.XXX.40.111
To byste měl vědět Vy, jsou to Vaše zvířata. Jaký smysl má tato otázka?
arte.P

XXX.XXX.40.111
PiLnÍk
napsal(a):
Tak já bych řekl, že tohle je spíš hádanka 😀
Já bych řekla, že až tak ne. Pan "veterinář" tu v minulosti vytrvale řešil kozy v blízkosti zahrádkářské kolonie a jak se jich zbavit, tak předpokládám, že teď to chce uhrát na to, že nedostanou nažrat.
Je-li to opravdu hádanka, pak je odpovědí, že zakladatelova zvířata nic nesežrala, protože žádná nevlastní.
Uživatel s deaktivovaným účtem

arte.P
napsal(a):
Já bych řekla, že až tak ne. Pan "veterinář" tu v minulosti vytrvale řešil kozy v blízkosti zahrádkářské kolonie a jak se jich zbavit, tak předpokládám, že teď to chce uhrát na to, že nedostanou nažrat.
Je-li to opravdu hádanka, pak je odpovědí, že zakladatelova zvířata nic nesežrala, protože žádná nevlastní.
A navážel se do mastnacka.
arte.P

XXX.XXX.40.111
napsal(a):
A navážel se do mastnacka.
A natáčel vkusná videa
https://www.youtube.com/channel/UCYu_8B58XH7usD0MeUVO_eQ

Veterinář
napsal(a):
Když mám v pondělí k dispozici 10 balíků sena a stejný počet balíků budu mít i v neděli, kolik sena moje zvířata sežrala?
Kdyz mate 10 baliku sena touhle dobou, tak jste dobrej hospodar, kterej mysli na zadni vratka.

arte.P
napsal(a):
A natáčel vkusná videa
https://www.youtube.com/channel/UCYu_8B58XH7usD0MeUVO_eQ
Co tam je vidět? Ani jako instruktážní video do reprodukce se nehodí.
arte.P
napsal(a):
To fakt v zahrádkářské kolonii chová někdo kozy?Nemáš odkaz?
Díky
Veterinář - koukala jsem na váš profil s jakými zvířaty se tam chlubíte. Jestli jsou tohle vaše zvířata a opravdu jste veterinář, tak to je na vyloučení z řad veterinářů a odebrání koncese k provozování veterinární praxe. Nejprve si zameťte před vlastním prahem a pak se starejte o druhé. Jenomže čím je člověk větší bordelář, tím víc mu vadí, že mají /pomyslný/ nepořádek ti druzí.

prezdivko, dyt vime kdo to je... ze nam neda pokoje