Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2021 19:01
Veterinář

XXX.XXX.41.41

Když mám v pondělí k dispozici 10 balíků sena a stejný počet balíků budu mít i v neděli, kolik sena moje zvířata sežrala?

arte.P

2.5.2021 20:08
arte.P

XXX.XXX.40.111

To byste měl vědět Vy, jsou to Vaše zvířata. Jaký smysl má tato otázka?

2.5.2021 20:08
PiLnÍk

XXX.XXX.234.145

arte.P napsal(a):
To byste měl vědět Vy, jsou to Vaše zvířata. Jaký smysl má tato otázka?

Tak já bych řekl, že tohle je spíš hádanka 😀

arte.P

2.5.2021 20:30
arte.P

XXX.XXX.40.111

PiLnÍk napsal(a):

Já bych řekla, že až tak ne. Pan "veterinář" tu v minulosti vytrvale řešil kozy v blízkosti zahrádkářské kolonie a jak se jich zbavit, tak předpokládám, že teď to chce uhrát na to, že nedostanou nažrat.
Je-li to opravdu hádanka, pak je odpovědí, že zakladatelova zvířata nic nesežrala, protože žádná nevlastní.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2021 20:43

arte.P napsal(a):
Já bych řekla, že až tak ne. Pan "veterinář" tu v minulosti vytrvale řešil kozy v blízkosti zahrádkářské kolonie a jak se jich zbavit, tak předpokládám, že teď to chce uhrát na to, že nedostanou nažrat.
Je-li to opravdu hádanka, pak je odpovědí, že zakladatelova zvířata nic nesežrala, protože žádná nevlastní.

A navážel se do mastnacka.

arte.P

2.5.2021 20:47
arte.P

XXX.XXX.40.111

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A navážel se do mastnacka.

A natáčel vkusná videa
https://www.youtube.com/channel/UCYu_8B58XH7usD0MeUVO_eQ

2.5.2021 21:26
Veterinář

XXX.XXX.41.41

PiLnÍk napsal(a):

Když nesežrala seno,tak se nažrala něčeho jiného a špatně jim není ze sena,ale z toho co ta zvířata sežrala.

3.5.2021 08:45

Veterinář napsal(a):
Když mám v pondělí k dispozici 10 balíků sena a stejný počet balíků budu mít i v neděli, kolik sena moje zvířata sežrala?

Kdyz mate 10 baliku sena touhle dobou, tak jste dobrej hospodar, kterej mysli na zadni vratka.

3.5.2021 08:59

arte.P napsal(a):
A natáčel vkusná videa
https://www.youtube.com/channel/UCYu_8B58XH7usD0MeUVO_eQ

Co tam je vidět? Ani jako instruktážní video do reprodukce se nehodí.

12.5.2021 20:41
Veterinář

XXX.XXX.41.41

arte.P napsal(a):

To fakt v zahrádkářské kolonii chová někdo kozy?Nemáš odkaz?
Díky

13.5.2021 11:57
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Veterinář - koukala jsem na váš profil s jakými zvířaty se tam chlubíte. Jestli jsou tohle vaše zvířata a opravdu jste veterinář, tak to je na vyloučení z řad veterinářů a odebrání koncese k provozování veterinární praxe. Nejprve si zameťte před vlastním prahem a pak se starejte o druhé. Jenomže čím je člověk větší bordelář, tím víc mu vadí, že mají /pomyslný/ nepořádek ti druzí.

13.5.2021 11:59

prezdivko, dyt vime kdo to je... ze nam neda pokoje

15.5.2021 14:45
Valentko

XXX.XXX.254.81

Veterinář napsal(a):

Podľa prispevkov a aj fotiek čo má v profile usudzujem že ide o nejakého psychopata ktory sem prisiel provokovať.

Přidejte reakci

Přidat smajlík