Sarka831993

XXX.XXX.19.72
Dobrý deň,
chcem sa opitat mam kozu krátkosrstý hnedú, kúpila som ju pripustenu, je to minulo ročná koza, vemeno ma uz naliate a ma mlezivo. Chcela by som sa opitat, ako zistim, ze sa jej blíží porod?
Dakujem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sarka831993
napsal(a):
Dobrý deň,
chcem sa opitat mam kozu krátkosrstý hnedú, kúpila som ju pripustenu, je to minulo ročná koza, vemeno ma uz naliate a ma mlezivo. Chcela by som sa opitat, ako zistim, ze sa jej blíží porod?
Dakujem.
Datum připuštění nevíte?
Sarka831993

XXX.XXX.19.72
Dobrý deň nie žiaľ neviem kúpili sme ju pred 2 mesiacmi bola spolu s capkom tak nám nevedel povedať

Sarka831993
napsal(a):
Dobrý deň nie žiaľ neviem kúpili sme ju pred 2 mesiacmi bola spolu s capkom tak nám nevedel povedať
Má mlezivo znamená, že se jí objevují kapičky na strucích? Nebo jak tomu mám rozumět?
Sarka831993

XXX.XXX.240.34
Ma vemeno plne mleziva 2 týždne dozadu nemamala vemienko a ni struky vemeno sa jej naplnilo a vidno ze jej aj ako keby niekedy kvapkalo ..ma opuchnuté aj vulvu ale nema ziadni výtok

Sarka831993
napsal(a):
Ma vemeno plne mleziva 2 týždne dozadu nemamala vemienko a ni struky vemeno sa jej naplnilo a vidno ze jej aj ako keby niekedy kvapkalo ..ma opuchnuté aj vulvu ale nema ziadni výtok
Tak to by mohlo být každou chvíli. Někdy výrazně spadne břicho.
Sarka831993

XXX.XXX.17.46
Ďakujem tak nám neostáva nič len čakať a strážiť ju ..uz si myslím ze jej niekedy leziem na nervy co stále na ňu čumím
Sarka831993

XXX.XXX.243.67
Dobrý vecer zatial este stale nic vemeno veľké vulva napuchnyta akurát dnes jej vitekalo take niečo ako hlien taky ako hnedo zlti ale zase nic koza žerie lezi .takže naozaj len čakať chodievam ju sledovať aj v noci ci ale zatiaľ sa jej nechce
Sarka831993

XXX.XXX.243.67
Tak dúfam lebo už naozaj neviem zjednotenie strani sa bojím lebo neviem kedy ma termín aby sa jej niečo nestalo a zdravej strany sa neviem dockat bude to naše prve kozliatko
Sarka831993

XXX.XXX.5.37
No ja prinej sedim skoro stále vnoci stavam každu hodinu uz som na nervi .....a ani neviem ze kedy co ako je spokojne žerie lezi sem tam pomekava ale to asi preto lebo sme ju oddelili od kôz a capa a oviec ..tak ja už len cakat
Sarka831993

XXX.XXX.5.37
Dobrý deň chcem sa opitat koza začala byť nervózna stale chodi dokola a meci moze to byt uz zaciatok nema zatial žiadny výtok aj žerie ako inokedy len vkuse meci a chodí

Sarka831993
napsal(a):
Dobrý deň chcem sa opitat koza začala byť nervózna stale chodi dokola a meci moze to byt uz zaciatok nema zatial žiadny výtok aj žerie ako inokedy len vkuse meci a chodí
Ano, může to být začátek - otevírací stadium.
Sarka831993

XXX.XXX.5.37
Sarka8319931

XXX.XXX.5.37
Ok dakujem za radu vymením..a chcela som koza dnes skoro cely den lezi moze to byt zaciatok porodu včera bola ako diva len bekala
Sarka8319931

XXX.XXX.5.37
Dobrý deň vnoci sa nám narodili 2 kozičky ďakujem za rady
Sarka8319993

XXX.XXX.248.201
Nas maly capko všade pobehuje Šanti sa ....žiaľ kozička do rána zomrela...
Sarka8319993
napsal(a):
Nas maly capko všade pobehuje Šanti sa ....žiaľ kozička do rána zomrela...
To mě mrzi.. škoda kozičky ..čím se to stalo?..mlezivo pila?
Kozlík je moc pěkný,ale co s ním?
Naši kozlíci končí ve 3 měsících v mrazáku..letos byla trojčata, z toho dva kozlíci..jeden byl rohatý a dost agresivní, píchal kozu do břicha,vemena, už se ho bála..tak už je tam..byl z nich největší😀
Sarka83199993

XXX.XXX.248.201
Dobrý deň neviem co sa mohlo stat narodila sa ako prvá prví den bol ok pekne cuckala aj pobehovala a rano na druhi den uz bola mŕtva neviem ci ju mohla aj koza pri ľahnúť neviem nevyzerala ze by jej niečo bolo ..ale aspoň capko je v poriadku meka ako bábätko je to aj prenas aj pre deti ako male bábätko..capka si necháme lebo nás cap uz ma 7rokov kupovali sme ho staršieho ..on je nas prvorodeny