Dobrý den. Měl bych prosbu na ty kteří opekaji skopové v celku.. V úterý jsem porazil Berana, ve středu napichal a naložil do nálevu ze soli,cesneku,tymianu,bobkoveho listu a nového koření... Byla to příprava na sobotní brigádu pro pomocníky,bohuzel počasí moc nepřeje a trochu se bojím že z akce sejde, tak moje otázka zní, jestli jej mám vyndat, nechat okapat a naporcovat do mrazáku a nebo zda vydrží v nálevu ještě týden kdybych celou brigádu posunul na příští víkend. Díky za info, kdyby mi mohl někdo nejlépe zavolat na 776034661 budu jedině rád za rady
Pufr

XXX.XXX.96.20
Hodně bude záležet, v jaké teplotě maso uchováváte.
Pufr

XXX.XXX.100.21
To by možná mohlo vydržet. Hlídejte lák, ať se nezvrhne, případně vyměnit. Ale bez záruky