Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2021 11:11
cvrdlikacek

XXX.XXX.67.20

Dobrý den. Měl bych prosbu na ty kteří opekaji skopové v celku.. V úterý jsem porazil Berana, ve středu napichal a naložil do nálevu ze soli,cesneku,tymianu,bobkoveho listu a nového koření... Byla to příprava na sobotní brigádu pro pomocníky,bohuzel počasí moc nepřeje a trochu se bojím že z akce sejde, tak moje otázka zní, jestli jej mám vyndat, nechat okapat a naporcovat do mrazáku a nebo zda vydrží v nálevu ještě týden kdybych celou brigádu posunul na příští víkend. Díky za info, kdyby mi mohl někdo nejlépe zavolat na 776034661 budu jedině rád za rady

Pufr

25.6.2021 11:13
Pufr

XXX.XXX.96.20

Hodně bude záležet, v jaké teplotě maso uchováváte.

25.6.2021 11:43
cvrdlikacek

XXX.XXX.67.20

Sklep má 7-8 stupňů

Pufr

25.6.2021 16:48
Pufr

XXX.XXX.100.21

To by možná mohlo vydržet. Hlídejte lák, ať se nezvrhne, případně vyměnit. Ale bez záruky

Přidejte reakci

Přidat smajlík