BourakBob
napsal(a):
Zdravím,
jsem tu nový a chci se zeptat, jak velký chlév pro dvě až tři kozičky holandského typu?
Dále se chci prosím zeptat jak je to s úředníkama? Musíme mít stavební povolení a další šílený věci?
Mockrát děkuji za rady a typy.
Velikost vám neporadím, ale zrovna dnes jsem to řešila na stavební úřadu, chci na jaře udělat domeček pro pár prasátek.
A paní mi řekla že do 25m² nic nepotřebuju pokud splňují že stavba je u rodinného domu, a vzdálená 2m od hranic sousedů, a nezabírá více než 50 procent našeho pozemku.
Ale potom jsem hledala eště na internetu a není to tak jednoznačné tam zase psali že pokud je to pro chov zvířat tak bez povolení pouze do 16m².
Tak jsem taky na vážkách no, ale zas snad paní že stavebního úřadu ví co říká :)
lupus4
napsal(a):
A paní mi řekla že do 25m² nic nepotřebuju pokud splňují že stavba je u rodinného domu, a vzdálená 2m od hranic sousedů, a nezabírá více než 50 procent našeho pozemku.
to platí ALE ne pro chov. zařízení, tam je to jen těch 16m2
To jsem taky vyčetla, takže do těch 16m² nic nepotřebuju ikdyž je to pro chov zvířat?
Ale nechápu proč mi řekla těch 25 když jsem ji důrazně řekla že je to pro chov zvířat.
Psiska12
napsal(a):
To jsem taky vyčetla, takže do těch 16m² nic nepotřebuju ikdyž je to pro chov zvířat?
Ale nechápu proč mi řekla těch 25 když jsem ji důrazně řekla že je to pro chov zvířat.
V každém případě Vám 16 m2 bude pro 2-3 kozičky bohatě stačit, já bych tak velký nedělala. Podle mě by stačilo 10m, předpokládám že budou mít nějaký výběh.
reznade
napsal(a):
V každém případě Vám 16 m2 bude pro 2-3 kozičky bohatě stačit, já bych tak velký nedělala. Podle mě by stačilo 10m, předpokládám že budou mít nějaký výběh.
Ty kozy plánuje zadavatel :) já se jen přidala ohledně toho stavební povolení :)
Ale taky myslím že těch 10 by stačilo :)