Beran zwartbles a ovce kamerunská

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DanielaVS

27.12.2021 16:06
DanielaVS

XXX.XXX.182.32

Dobrý den,
prosím je možné chovat společně beránka plemene zwartbles a kamerunskou ovci? Jsou určeni na sekání trávy.)
Děkuji.
S pozdravem
Daniela

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2021 18:04

DanielaVS napsal(a):
Dobrý den,
prosím je možné chovat společně beránka plemene zwartbles a kamerunskou ovci? Jsou určeni na sekání trávy.)
Děkuji.
S pozdravem
Daniela

Proč? Velký beran, menší ovce = pravděpodobný problém při porodu.

DanielaVS

29.12.2021 22:39
DanielaVS

XXX.XXX.182.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč? Velký beran, menší ovce = pravděpodobný problém při porodu.

Myslela jsem si, že na jiný druh ovce třeba neskočí... Byl to hloupý dotaz. Již jsem se dočetla, že beran klidně oplodní i kozu. Takže sháníme "netrkacího" beránka. Tomu našemu totiž umřel kolega - máme je na zahradě na sekání trávy. Přezimují v maštali. Teď je tam pozůstalý sám a to není dobré.

30.12.2021 07:54

DanielaVS napsal(a):
Myslela jsem si, že na jiný druh ovce třeba neskočí... Byl to hloupý dotaz. Již jsem se dočetla, že beran klidně oplodní i kozu. Takže sháníme "netrkacího" beránka. Tomu našemu totiž umřel kolega - máme je na zahradě na sekání trávy. Přezimují v maštali. Teď je tam pozůstalý sám a to není dobré.

Ano, sežeňte mu kamaráda.

30.12.2021 08:06

DanielaVS napsal(a):

A mimochodem, není to jiný druh. Tím je ovce domácí (Ovis aries). To, co uvádíte, jsou plemena. Stejně jako třeba u psů - jezevčík taky může skočit na fenu NO a výsledkem bude pořád pes domácí (Canis familiaris), i když trochu pokřížený.

Přidejte reakci

Přidat smajlík