Chovatelske kolecko/kotoucek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DH

17.1.2022 21:47
DH

XXX.XXX.48.91

Dobry den,
potrebovala bych poradit ohledne webu, kde koupit papirove chovatelske kolecko. Nebo upresnit nazev tohoto "zlepsovaku".
Jde o papirovy kotoucek,kde jsou 2 otvory. Do 1.se navoli zapusteni a ve druhem se objevi termin porodu jednotlivych hosp. zvirat. Jde mi hlavne o ovce a kozy. Umim si dopocitat termin sama,ale ulehceni ve forme "pootocim a vim" me laka cim dal tim vic. Nicmene, at hledam,jak hledam, stale nenachazim.
Nejspis to ma tajemny nazev,, na ktery jsem prozatim neprisla. Bude to blbustka za par kacek,na vystavach rozdavana jako reklamni predmet, a presto je i strycku Googlu neznama :-)

DH

18.1.2022 13:27
DH

XXX.XXX.48.91

Dekuju,nicmene opet bez uspechu. To co jsem nasla,je nesehnatelne nebo gravidimetr pro lidskou diagnostiku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.1.2022 14:36

Vyrobce jsem nasel, ale nema eshop. Ja mam aplikaci v telefonu.

DH

18.1.2022 17:01
DH

XXX.XXX.48.91

Jj,vyrobce jsem tez dohledala. Celkem by se mi libilo,ikdyz je na nem vic nez potrebuji,lez nelze koupit. Muzu se zeptat na tu aplikaci? Je to na principu zadam a ukaze,nebo si i pamatuje a upozorni blizici se bahneni?.

18.1.2022 17:15
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Já mám v chytré knížce šikovný a jednoduchý graf..

18.1.2022 18:12

DH napsal(a):
Jj,vyrobce jsem tez dohledala. Celkem by se mi libilo,ikdyz je na nem vic nez potrebuji,lez nelze koupit. Muzu se zeptat na tu aplikaci? Je to na principu zadam a ukaze,nebo si i pamatuje a upozorni blizici se bahneni?.

Delal jsem si to sam, upozorbovat to muze taky. Ja to nepouzivam, ale lze si udelat treba x dni pred terminem nebo v ten den. Pouzivam to pak i na jehnata, zaznamenam porod a ukazuje me to dny ( sleduju vahu a jak jim roste vlna ). Aplikace se jmenuje Sailforms.

DH

18.1.2022 19:12
DH

XXX.XXX.48.91

Dekuju moc. Vypada to zajimave,ikdyz porad mam radeji papir. Evidenci taky vedu na Portalu farmare,ale mam i pro sebe papirovy sesit se vsim,co potrebuju. Do budoucna budu muset vice prochazet vystavy a prodejni trhy,trebas mi nekdo kolecko nabidne :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík