Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsem zvědavá, co napíšou jiní. Koukala jsem na to s kolegou a oba jsme na rozpacích. Na těch fotkách je něco divného a nevíme přesně, co.

napsal(a):
Jsem zvědavá, co napíšou jiní. Koukala jsem na to s kolegou a oba jsme na rozpacích. Na těch fotkách je něco divného a nevíme přesně, co.
No mě zaráží ten krvavý výtok. Který už i stihnul zaschnout...Volal bych veterináře. Mě to přijde jako potrat..

sikodes76
napsal(a):
Mohli byste posoudit, kdy by mohla koza porodit ?
Díky moc.
Jak to dopadlo???
Omlouvám se,že píšu až teď. Vemeno se jí nalilo 3dny do předu. Dneska ráno koza porodila krásnou kozičku. Viz foto
Měl jsem opravdu strach,že se jedná o zmetání atd. Ale teď jsem skvělý den 😍🐐

sikodes76
napsal(a):
Omlouvám se,že píšu až teď. Vemeno se jí nalilo 3dny do předu. Dneska ráno koza porodila krásnou kozičku. Viz foto
Měl jsem opravdu strach,že se jedná o zmetání atd. Ale teď jsem skvělý den 😍🐐
No Pánbůh požehnej! To jsem moc rád , že to nakonec dobře dopadlo Ale ta krev mi fakt nepřišla normální. Teď to chce hlídat aby se dobře vyčistila. Ať se daří!
Na Roklance už je odrozeno . Tedy nebylo by ,kdyby nový plemeník byl plodný . První porod byl koncem listopadu a poslední začátkem února,porodilo 7 koz,holky si pospíšily .To ještě stačil obskočit starej kozel. A 6 koz si užívalo s novým kozlem,co střílí slepými náboji i když to byl vítěz trhu .