Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2022 10:48
Roniček

XXX.XXX.78.21

Dobrý den.
Pár dní zpátky se nám ztratil mladý beran.Nikde jsme jej nenašli živého ani mrtvého.
Zmizel z ohrady, která nebyla vůbec porušenà. Prohledali jsme co se dalo a jako by se po něm slehla zem.
Myslíte si, že by jej mohla odtáhnout třeba liška?
Je mi divné, že se nikde nenašly ani žádné ostatky.Teď mám strach pustit ovce a kozy do ohrady.
Jinak žádného toulavého psa jsme tady neviděli.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2022 12:31

Roniček napsal(a):
Dobrý den.
Pár dní zpátky se nám ztratil mladý beran.Nikde jsme jej nenašli živého ani mrtvého.
Zmizel z ohrady, která nebyla vůbec porušenà. Prohledali jsme co se dalo a jako by se po něm slehla zem.
Myslíte si, že by jej mohla odtáhnout třeba liška?
Je mi divné, že se nikde nenašly ani žádné ostatky.Teď mám strach pustit ovce a kozy do ohrady.
Jinak žádného toulavého psa jsme tady neviděli.

Jak byl velký?

23.2.2022 12:36
Roniček

XXX.XXX.78.21

Byl to kříženec kamerunského berana.Odhaduji tak cca 30kg.

23.2.2022 12:38
Varaxi

XXX.XXX.150.244

To ho spíš odnesl někdo dvounohý.

23.2.2022 13:09

Roniček napsal(a):
Byl to kříženec kamerunského berana.Odhaduji tak cca 30kg.

30 kg liška neodtáhne. To by musel být vlk nebo pták noh.

23.2.2022 16:09
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Varaxi napsal(a):
To ho spíš odnesl někdo dvounohý.

Také si to myslím..někdo měl chuť na gulášek..

23.2.2022 16:24
Roniček

XXX.XXX.78.21

Jen nevím jak by ho někdo chytil.Byl docela divoký.A hlavně je máme kousek od domu tak je divné,že bych nic neslyšela.Jinak ohrada je právě kolem lesa tak mě napadlo,že to byl nějaký predátor.

23.2.2022 19:00

Roniček napsal(a):
Jen nevím jak by ho někdo chytil.Byl docela divoký.A hlavně je máme kousek od domu tak je divné,že bych nic neslyšela.Jinak ohrada je právě kolem lesa tak mě napadlo,že to byl nějaký predátor.

Vlci, toulaví psi, člověk. Ještě mě napadá rys nebo medvěd, ale to už je asi sci-fi.

23.2.2022 20:24
Roniček

XXX.XXX.78.21

Tak možná to má na svědomí nějaký pes.Dnes jsme se dozvěděli,že dva týdny zpátky hledal ovce pàn co bydlí přes kopec.Rozehnali je prý nějací psi co šli s lidmi na procházku.Zkoušíme stále pátrat zda se někde neobjeví.

24.2.2022 07:04

Nemate tam vlky? Jestil nikde neni kaluz krve, tak to je cista prace. To by pes podle me nezvladnul.

24.2.2022 08:05
Roniček

XXX.XXX.78.21

Doufám,že ne.Jsem ze Vsetínska.I když dva roky zpět byl kousek od nás medvěď.Nenašli jsme vůbec nic.Pomàhali nám hledat i známí a nikde nic,žádná stopa.Tak nevím zda si mám opravdu myslet,že ho někdo ukradl.Okruh jsme prošli veliký.A kdyby byl někde zatoulaný tak by určitě řval a volal stádo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík