Výhřez konečníku u ovce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2022 17:04
migpavol

XXX.XXX.102.17

Mám problém s jednou ovcou. Keď tlačí akoby jej vychádzalo črevo. Vyzerá to ako balón. Na fotke sa mi nepodarilo zachytiť keď práve tlačila takže to nieje tak dobre vydiet. Inak je to ako keď si ovca vyvrati kus pochvy len je to z iného otvoru...

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.3.2022 17:09

migpavol napsal(a):
Mám problém s jednou ovcou. Keď tlačí akoby jej vychádzalo črevo. Vyzerá to ako balón. Na fotke sa mi nepodarilo zachytiť keď práve tlačila takže to nieje tak dobre vydiet. Inak je to ako keď si ovca vyvrati kus pochvy len je to z iného otvoru...

Výhřez konečníku.

7.3.2022 17:53
migpavol

XXX.XXX.102.17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Výhřez konečníku.

Ďakujem už aspoň viem pod čím hľadať i keď veľa som toho zatiaľ nenašiel... Akú má ovca , prosím , prognózu?

7.3.2022 17:58

migpavol napsal(a):
Ďakujem už aspoň viem pod čím hľadať i keď veľa som toho zatiaľ nenašiel... Akú má ovca , prosím , prognózu?

musíte zavolat veterináře.

mě by třeba zajímalo, proč tlačí.

8.3.2022 08:30

migpavol napsal(a):

Viz bodlinka. Proč ovce tlačí? Není březí? Pak by jí mohlo jít o život.

8.3.2022 08:34
migpavol

XXX.XXX.102.17

Je brezi ale termín ešte nemá a tlačí len občas (tak dva krát za deň čo som si všimol) skôr mi to príde že tlačí na stolicu ktorú aj vie vytlačiť a taktiež normálne žerie.

8.3.2022 13:18

migpavol napsal(a):
Je brezi ale termín ešte nemá a tlačí len občas (tak dva krát za deň čo som si všimol) skôr mi to príde že tlačí na stolicu ktorú aj vie vytlačiť a taktiež normálne žerie.

Bála bych se nějaké nepravidelné polohy. Nebo velkého plodu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík