Jehně - nepostavilo se ani po podání selenu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kjhteejjkkzrr

25.4.2022 10:47
Kjhteejjkkzrr

XXX.XXX.17.140

Dobrý den po porodu ovce jsem našel jehně na zemi, neočištené když jsem k němu přišel ovce šla za mnou ale před tím už u něj nebyla leželo tam slabé a nemohlo vstát na nohy tím pádem jse samo mléka nenapilo když jsem ovci povalil na bok a přiložil jehně ke struku žačalo okamžitě velmi dobře pít a hlad má furt veliký takže jsem ho občas dokrmil i z flašky bříško má úplně plné a vypadá spokojené ale hlavní problém stále neustupuje beránek prostě není schopný jse postavit na své vlastní nohy jednou už jsem u nás takový problém řešil byl to nedostatek selenu který jsem nedokázal sehnat a jehně mělo i křeče a teploty zemřelo tentokrát je to bez křečí a teplot ale hned jsem mu nechal dát dávku selenu přímo injekcí a stále nic pořád beránka přikládám k ovečce aby měl dostatek potravy a stále přikrmuji ale beránek jen leží na boku a mrská nožičkama zavřel jsem je do kotce spolu ovečka už o něj začala mít větší zájem tak ho občas olizne očuchá a je tam s ním je to ale prvorodička takže je z toho taková vyjukaná kdyby jste měl někdo nějaké zkušenosti byl bych rád nechci ho zatím nechat utratit děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík