Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2022 14:58
kamilko

XXX.XXX.221.145

Ahojte vospolok, chcem sa opytať mam polročneho capka pri kozach , čakam že ich pripusti ale zatial nič , kozy nemaju ruju , cap nesmrdi, čo snim hm?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2022 17:11

kamilko napsal(a):
Ahojte vospolok, chcem sa opytať mam polročneho capka pri kozach , čakam že ich pripusti ale zatial nič , kozy nemaju ruju , cap nesmrdi, čo snim hm?

V půl roce může být na kozlíka ještě brzy. Mimochodem, říká vám něco chovatelská dospělost? A nevidím ušní známky. Takže plemenitba samo domo? Ale to už jsem ošklivě šťouravá, já vím.

A kozy se prskají spíš říjen, listopad, až se začne zkracovat den.

16.9.2022 17:16
kamilko

XXX.XXX.221.145

uz mi pripustil aj 5 mesačny cap a aj smrdel , u capa mi ide hlavne o pohlavnu dospelosť , aby mi pripustil kozy

16.9.2022 17:18

kamilko napsal(a):
uz mi pripustil aj 5 mesačny cap a aj smrdel , u capa mi ide hlavne o pohlavnu dospelosť , aby mi pripustil kozy

Tak tenhle bude holt pozdnější.

17.9.2022 19:45
roklanka

XXX.XXX.44.45

Mírně by mě zneklidnovalo že nesmrdí. Po loňské zkušenosti,kdy jsem si koupila kozla,který nesmrděl a byl neplodný. Ale kozy se prskaly ,kozel si užíval Jinak 5 měsíční kozel už je schopen. Ale je možné,že kozy už připuštěné jsou a on nemá důvod se parfémovat. Asi vám nezbyde nic jiného,než si počkat. Mám už stádo připuštěné.

17.9.2022 21:16
kamilko

XXX.XXX.58.93

znekludnuje to aj mna , že nesmrdi asi bede treba pozhaňať ineho capa

Přidejte reakci

Přidat smajlík