Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2022 22:50
sikodes76

XXX.XXX.235.243

Dobrý večer

Chci se zeptat zdali je normální takový výkal u koz? (viz foto ) Mám jenom jeden problém kozy mi dojili přes 3 až 4 litry za den a teď jak mají takové výkaly tak mi dojí cca 1litr za den. Kozy dostávají seno,oves,jádro, v chlívku mají minerální liz a pokaždé čistou vodu. Nikdy jsem to u koz nezažil pokaždé měli kuličkové výkaly. Budu rád za každou odpověď ☺️

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2022 11:00

Můžou být začervene nebo nějaka dieticka chyba. Např. přežrání jádrem nebo prudká změna v krmné dávce. Může to být vice věci. Ja bych ty vykaly poslal na rozbor a pak podle výsledků odčervil.

22.9.2022 12:49

sikodes76 napsal(a):
Dobrý večer

Chci se zeptat zdali je normální takový výkal u koz? (viz foto ) Mám jenom jeden problém kozy mi dojili přes 3 až 4 litry za den a teď jak mají takové výkaly tak mi dojí cca 1litr za den. Kozy dostávají seno,oves,jádro, v chlívku mají minerální liz a pokaždé čistou vodu. Nikdy jsem to u koz nezažil pokaždé měli kuličkové výkaly. Budu rád za každou odpověď ☺️

Viz ecitejok. Začervení? Náhlá změna KD? Nerozumím oves, jádro. Oves = jádro. Nenasypal vám někdo do výběhu jablka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík