Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2022 12:42
gajdovka

XXX.XXX.98.50

Poprosila bych ,máte nějaký typ na strávení dvou dnů na nějaké farmě,kde je možnost shlédnout výrobu sýrů,popř zabíjačka,abych se něco více přiučila,inspirovala?Samo za peníze.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2022 17:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

gajdovka napsal(a):
Poprosila bych ,máte nějaký typ na strávení dvou dnů na nějaké farmě,kde je možnost shlédnout výrobu sýrů,popř zabíjačka,abych se něco více přiučila,inspirovala?Samo za peníze.

Naše děti jezdí na praxi do Bílska.

6.10.2022 10:39
roklanka

XXX.XXX.44.45

Nechci býti rýpalem,ale v tomto čase mi to přijde jako dotaz mimo mísu. Kozy se zasušují,nebo už zasušené jsou a mrazákovci už jsou dávno ubytovaní.

6.10.2022 21:26
gajdovka

XXX.XXX.98.50

roklanka napsal(a):
Nechci býti rýpalem,ale v tomto čase mi to přijde jako dotaz mimo mísu. Kozy se zasušují,nebo už zasušené jsou a mrazákovci už jsou dávno ubytovaní.

Samo.ze myslím na jaŘe.či v lete

20.10.2022 02:32
lesakm

XXX.XXX.28.103

roklanka napsal(a):

No u nás se kupodivu "mrazákovci" stále ještě pasou protože nestíhám, tak pokud by někdo měl snad zájem o domácí porážku ovcí není problém,(sýry ale neděláme) penzion musíme bohužel od listopadu do dubna kvůli desetinásobné ceně plynu zavřít, takže asi až příští rok, www.penzionhana.eu ML.

Přidejte reakci

Přidat smajlík