Uživatel s deaktivovaným účtem

Psiska12
napsal(a):
Zdravím, prosím jaké používáte nůžky na paznehty u kamerunských ovcí? Nějaké co jdou dobře do ruky ? A nejsou hned tupé :D už jsem vyzkoušela asi troje a všechny mi přijdou velké a špatně se mi ty jejích malé nožky upravujou.
děkuji za nějaké tipy.
Zahradnické?
Pufr

XXX.XXX.195.122
Felco 51

Psiska12
napsal(a):
Tenhle typ se mi líbí, měla jsem podobné dobře se snema pracovalo. Jen byli hned tupé :( a vy už jste je vyzkoušela ?
při stříhání paznehtů se nůžky tupí, to je normální. to máte jak kdybyste koupila kosu a pak nadávala, že je to tupé. stejný princip. kupte k tomu i brousek.

a rašpli samozřejmě, pokud už dávno nemáte.
Pufr

XXX.XXX.195.122
Ani nejlevnější nemůžou být po jednom střihání tupé. Problém bude jinde.
Psiska12
napsal(a):
Tenhle typ se mi líbí, měla jsem podobné dobře se snema pracovalo. Jen byli hned tupé :( a vy už jste je vyzkoušela ?
Upravila jsem paznehty 10 kozám a drží,stále jsou ostré. Ale počítám s tím,že je budu v budoucnu muset brousit,jako každé nůžky. Mám i Berger a upravovala jsem s nima víc jak rok kozám paznehty,než se musely brousit. U Falca se mi zdá kvalitnější kov,ale možná je to jen zdání,nevím,nemám je zase tak dlouho na hodnocení
.
Psiska12
napsal(a):
Zdravím, prosím jaké používáte nůžky na paznehty u kamerunských ovcí? Nějaké co jdou dobře do ruky ? A nejsou hned tupé :D už jsem vyzkoušela asi troje a všechny mi přijdou velké a špatně se mi ty jejích malé nožky upravujou.
děkuji za nějaké tipy.
https://www.fiskars-shop.cz/data/product/1024_1024/111450_1.jpg tyto používám já,
Pufr

XXX.XXX.195.122
Psiska12
napsal(a):
No ostříhala jsem sněma dvanáct nohou :D a když jsem je vzala podruhé už to šlo hůře jako by byly otupené no.
Kde myslíte že by byl tedy problém ? :)
Tak např. paznehty nejdříve zbavit bláta, písku apod. Dvanáct nohou je prd. To by stříhači nedělali nic jiného, než brousili nůžky na paznehty...
Pufr
napsal(a):
Tak např. paznehty nejdříve zbavit bláta, písku apod. Dvanáct nohou je prd. To by stříhači nedělali nic jiného, než brousili nůžky na paznehty...
Vždycky stříhám pouze čisté paznehty.
Já myslím že tyhle nůžky nebyli kvalitní byli myslím z Tesca asi za stovku :D oni eště stříhají ale mizerně:)
Proto se pohlížím po jiných :)