Uživatel s deaktivovaným účtem

Spapik
napsal(a):
Zdravíčko chcem sa spitat tak 2 tizne dozadu som skúšal vemeno bolo vecie ako predtým a včera som zas skúšal a už sa zas stratilo preco
Promiňte, ale nerozumím řeči vašeho kmene.
Máte asi březí kozu? A po nás chcete co?

Spapik
napsal(a):
No ze prečo sa stratilo to vemeno keď už bolo napustene mliekom čím to môže byt
A koza je určitě březí?

Spapik
napsal(a):
Tak bola celí čas s capom celi november aj december aj teraz je v jednom chleve s capom a bruško nato vypadá a dva tizne dozadu nato vypadalo aj vemeno bolo zvecene a tvrdé
Ale to nic neznamená. Viz předchozí vlákna.
Není normální, aby se původně nalité vemeno březí koze "ztratilo".

Spapik
napsal(a):
Tak nemôže kaza stratiť mlieko napr strachom že sa zlakne
Ne, nemůže.

roklanka
napsal(a):
ale může se vypíjet sama,je to zlozvyk
Vidíte, teď jste mi to připomněla. Samocucalky.
ZuzulaS.

XXX.XXX.253.155
Ahojte,chci se zeptat niekoho skúseného,nase Lujza je 144.den kotna(doufaaam),a ma takto nateklou "pipku" , blíži se pôrod?

ZuzulaS.
napsal(a):
Ahojte,chci se zeptat niekoho skúseného,nase Lujza je 144.den kotna(doufaaam),a ma takto nateklou "pipku" , blíži se pôrod?
Podle vulvy ano, podle břicha ne.
ZuzulaS.

XXX.XXX.242.112
Brucho nema sice nejak velke,spi jak vice nazrana,ale uz se mi zda,ze ji kus spadlo,jamy pod pateri ma vetsi a vemeno se trosku nalilo. Bude mit potreti kuzlatka,ale u nas poprvé,anase první kozena,tak shanim informáce. Dekuji😉

ZuzulaS.
napsal(a):
Brucho nema sice nejak velke,spi jak vice nazrana,ale uz se mi zda,ze ji kus spadlo,jamy pod pateri ma vetsi a vemeno se trosku nalilo. Bude mit potreti kuzlatka,ale u nas poprvé,anase první kozena,tak shanim informáce. Dekuji😉
Jestli pokleslo břicho, bude to každou chvíli.
Asi mám divný kozy,ale za celou dobu,co je chovám,natekla vulva jen jedné. Bylo to začátcích a já vyplašená volala kamarádce chovatelce,jestli je to k porodu. Řekla mi buď v klidu,až splaskne a tak se i stalo,koza porodila za 10 dní. Břicho by mě neznepokojovalo,nemusí jít do šířky,ale do hloubky. Já zase nevidím vemeno :-)

roklanka
napsal(a):
Asi mám divný kozy,ale za celou dobu,co je chovám,natekla vulva jen jedné. Bylo to začátcích a já vyplašená volala kamarádce chovatelce,jestli je to k porodu. Řekla mi buď v klidu,až splaskne a tak se i stalo,koza porodila za 10 dní. Břicho by mě neznepokojovalo,nemusí jít do šířky,ale do hloubky. Já zase nevidím vemeno :-)
Já vlastně taky ne.
ZuzulaS.

XXX.XXX.253.155
To je tou hloupou fotkou😀 bo ma predni nohy oprene o žľab,aby lepe dosiahla na lepsi seno. Aj tak ho ma takove celkove menší.ani netrhala rekordy v dojivosti,ale povahove je to mazel,klidna,všude za mnou jak pejsek,a mleko ma chutove vynikajúci. Takze vemeno tam nejde je 😁
ZuzulaS.

XXX.XXX.253.155
A byla bych fakt rada,kdyby jeste vydrzela,mam kvuli ni pristi týden dovolenou....

ančovička1
napsal(a):
To jsem také za 30 let chovu neviděla..na březost je trochu hubená..čím ji krmíte a kolik?..
Tak nějak. Přijde mi hubená i na nebřezí kozu. Možná špatné foto?