Vylysalá místa na hřbetu

Kamerunská ovce (KA)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PetraHore

17.4.2023 21:48
PetraHore

XXX.XXX.168.240

Dobrý den, mám dotaz, máme ovci je cca 2 mesice po porodu 2 jehnat, stale koji, ovci jsme odcervili na vnitrni a vnejsi parazity pred mesicem a cca pred par dny zacala stracet srst, na hrbetu ma vylysala hola mista, jak kdyz ji oholite, nic jsme od zimy nemenily, strava porad stejna + zacali chodit na pastvu. Davame jadro, seno, lizy. Nevite cim by to mohlo byt?

18.4.2023 07:05
Juzek

XXX.XXX.59.26

Jestli to není zarudlé tak to bude jen línání.

18.4.2023 22:26
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Ta ovečka je STRAŠNĚ HUBENÁ !!..chudinka😭

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.4.2023 07:02

ančovička1 napsal(a):
Ta ovečka je STRAŠNĚ HUBENÁ !!..chudinka😭

Tak mě zrak neklamal. Také jsem si říkala, že jsou to jen chlupy na kostech.

kimila

19.4.2023 08:17
kimila

XXX.XXX.56.131

Mám stejnou zkušenost s kamerunkami na jaře. Můžete provést rozbor trusua zjistíte začervení. Odčervěte je, a srst se spraví. Od té doby co odčervuji, tohle jarní olysání zmizelo.

19.4.2023 12:42

PetraHore napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz, máme ovci je cca 2 mesice po porodu 2 jehnat, stale koji, ovci jsme odcervili na vnitrni a vnejsi parazity pred mesicem a cca pred par dny zacala stracet srst, na hrbetu ma vylysala hola mista, jak kdyz ji oholite, nic jsme od zimy nemenily, strava porad stejna + zacali chodit na pastvu. Davame jadro, seno, lizy. Nevite cim by to mohlo byt?

Odčervení možná nezabralo. Koprologie?

19.4.2023 14:11

proste se vydala do jehnat, pousteni vlny ( v tomhle pripade chlupu ) je normalni, bude nejspis chudokrevna, zkontrolujte jak vypadaji ocni sliznice ( famacha ). Odcervovani neni vselek. Ovce ma pred pripoustenim nejak vypadat.

24.4.2023 08:26
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak mě zrak neklamal. Také jsem si říkala, že jsou to jen chlupy na kostech.

Tahle ovečka toho " jádra" asi moc neviděla..je to kostra..chudák..

Přidejte reakci

Přidat smajlík