Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2009 19:25
lavacca

XXX.XXX.1.3

Dobrý večer,
tak si tak brouzdám s mamkou odpočinkově na bazos.cz po inzerýátech na ovce a kozy a náhle mamka zahlídla pěkně zbarvenou kozičku. U inzerátu bylo, že matka je koza karpatská, otec AN. Tak jsem se jala hledat foto karpatské kozy a našla jsem akorát 2 foto - oboje ze zoo, 3. fotku jsem našla jen díy anglickému překladu názvu.

Nevíte někdo jakou ta koza má tak dojivost, apod. Asi napíšu té paní, jež nabízí její kůzle, ale tak kdyby měl někdo zájem, přidám sem ty 3 fotečky.

Kůzlátko - Zoo Ústí nad Labem

30.10.2009 19:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
Dobrý večer,
tak si tak brouzdám s mamkou odpočinkově na bazos.cz po inzerýátech na ovce a kozy a náhle mamka zahlídla pěkně zbarvenou kozičku. U inzerátu bylo, že matka je koza karpatská, otec AN. Tak jsem se jala hledat foto karpatské kozy a našla jsem akorát 2 foto - oboje ze zoo, 3. fotku jsem našla jen díy anglickému překladu názvu.

Nevíte někdo jakou ta koza má tak dojivost, apod. Asi napíšu té paní, jež nabízí její kůzle, ale tak kdyby měl někdo zájem, přidám sem ty 3 fotečky.

kuk

30.10.2009 19:28
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
kuk

tak bohužel ta 3. fotka má špatný formát či co, takže nejde vložit.

30.10.2009 19:31
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
tak bohužel ta 3. fotka má špatný formát či co, takže nejde vložit.

doufám, že se paní nebude zlobit, že sem dám odkaz na její web www.vetrnahora.wbs.cz (tato paní má právě karpatskou kozu).

30.10.2009 20:32
uska

XXX.XXX.253.239

lavacca napsal(a):
doufám, že se paní nebude zlobit, že sem dám odkaz na její web www.vetrnahora.wbs.cz (tato paní má právě karpatskou kozu).

KOZA DOMÁCÍ KARPATSKÁ

Capra aegagrus f. hircus
KARPATISCHE ZIEGE
CARPATHIAN GOAT
zařazení: řád: Artiodactyla – sudokopytníci
čeleď: Bovidae – turovití
velikost: výška v kohoutku až 95 cm, hmotnost až 90 kg
rozšíření: Převážně Evropa a Asie
způsob života: Velmi známé plemeno kozy domácí - jednoho z nejstarších domestikovaných zvířat, vyskytuje se ve více barvách, nejčastěji bílé někteří jedinci jsou bezrozí
význam: je nenáročná, vyznačuje se vyšší hmotností a vysokou dojivostí
rozmnožování: Samice rodí 1-3 mláďata, která jsou velmi dobře vyvinutá.
věk: až 20 let

V ZOO Vyškov je k prodeji kozlík i koza.
Ludmila

30.10.2009 22:59
lavacca

XXX.XXX.1.3

uska napsal(a):
KOZA DOMÁCÍ KARPATSKÁ

Capra aegagrus f. hircus
KARPATISCHE ZIEGE
CARPATHIAN GOAT
zařazení: řád: Artiodactyla – sudokopytníci
čeleď: Bovidae – turovití
velikost: výška v kohoutku až 95 cm, hmotnost až 90 kg
rozšíření: Převážně Evropa a Asie
způsob života: Velmi známé plemeno kozy domácí - jednoho z nejstarších domestikovaných zvířat, vyskytuje se ve více barvách, nejčastěji bílé někteří jedinci jsou bezrozí
význam: je nenáročná, vyznačuje se vyšší hmotností a vysokou dojivostí
rozmnožování: Samice rodí 1-3 mláďata, která jsou velmi dobře vyvinutá.
věk: až 20 let

V ZOO Vyškov je k prodeji kozlík i koza.
Ludmila

Díky Ludmilo. Já už jsem tak ,,hloupá´´, že ač jsem se už v Zoo Vyškov byla kouknout do nabízených zvířat, tentokrát mě to nenapadlo. A to zrovna ze stránek Zoo Vyškova je ta fotka, co se mi sem nechtěla přidat.

3.10.2019 17:54
Matejovo

XXX.XXX.42.153

lavacca napsal(a):
Dobrý večer,

Prosím můžete zveřejnit všechny tři fotky já našel tohle jako karpatského kozlíka

Přidejte reakci

Přidat smajlík