Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2009 18:10
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

Mám možnost sehnat hodně levně použité, jen místy je v síťce na víčku dírka, ale jinak plně fční kadova formy 1 kg, jsou to formy se síťkou uvnitř místo hadříků, možnost mýt v myčce. Cena 25 € plus cestovné. Více informací emailem na farma@kozinka.com.

9.12.2009 21:55
martinamalina

XXX.XXX.163.7

farmakozinka napsal(a):
Mám možnost sehnat hodně levně použité, jen místy je v síťce na víčku dírka, ale jinak plně fční kadova formy 1 kg, jsou to formy se síťkou uvnitř místo hadříků, možnost mýt v myčce. Cena 25 € plus cestovné. Více informací emailem na farma@kozinka.com.

Mám přesně tuhle, objednanou novou z německa, vyšla o třetinu míň jak od ketrisu (přesně už ale nevím, musela bych pohledat ceník)- Je perfektní, ale jak v ní lisuji, tak se občas právě pod tu síťku ve víčku prolisuje trocha sýřeniny a protože je síťka s víčkem pevně spojená, je kumšt to vymýt, kartáčem to drhnu a drhnu a nakonec je nejednodušší ty kousky sýřeniny nahnat proudem vody do dírek ve víčku pro odtok syrovátky. No je to jak ty dětské hlavolamy s kuličkou. Takže ta dírka v síťce je vlastně velmi praktická.

11.12.2009 13:24
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

martinamalina napsal(a):
Mám přesně tuhle, objednanou novou z německa, vyšla o třetinu míň jak od ketrisu (přesně už ale nevím, musela bych pohledat ceník)- Je perfektní, ale jak v ní lisuji, tak se občas právě pod tu síťku ve víčku prolisuje trocha sýřeniny a protože je síťka s víčkem pevně spojená, je kumšt to vymýt, kartáčem to drhnu a drhnu a nakonec je nejednodušší ty kousky sýřeniny nahnat proudem vody do dírek ve víčku pro odtok syrovátky. No je to jak ty dětské hlavolamy s kuličkou. Takže ta dírka v síťce je vlastně velmi praktická.

V Ketrisu stojí cca 3.600,- Kč a vím, že v Německu to bylo o dost levnější. Avšak 25 € (v přepočtu cca 630,- Kč) je cena bezkonkurenční PetraP

11.12.2009 14:25
renata

XXX.XXX.51.72

farmakozinka napsal(a):
V Ketrisu stojí cca 3.600,- Kč a vím, že v Německu to bylo o dost levnější. Avšak 25 € (v přepočtu cca 630,- Kč) je cena bezkonkurenční PetraP

Milá Petro hlavně na mě nezapomeň. Renata s copy

11.12.2009 14:47
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

renata napsal(a):
Milá Petro hlavně na mě nezapomeň. Renata s copy

Neboj, s Tebou počítám

11.12.2009 15:40
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

farmakozinka napsal(a):

štosování forem

11.12.2009 15:41
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

farmakozinka napsal(a):

síťka vnitřní

11.12.2009 15:42
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

farmakozinka napsal(a):

siťka na víčku, ale asi není moc vidět

12.12.2009 00:07
solmus

XXX.XXX.19.38

farmakozinka napsal(a):
Neboj, s Tebou počítám

halo, pokud není pozdě - kolik bych si jich mohla objednat? jak velký sýr to je? Mám zájem!

12.12.2009 10:08
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

solmus napsal(a):
halo, pokud není pozdě - kolik bych si jich mohla objednat? jak velký sýr to je? Mám zájem!

Není pozdě, napište mi na mail farma@kozinka.com. Domluvíme se, co a jak. PetraP

10.1.2010 11:59
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

farmakozinka napsal(a):
siťka na víčku, ale asi není moc vidět

Tak mi to nedalo a zkusila jsem oddělat síťku z víčka a JDE TO, sice se musí opatrně a trochu silou, ale hlavně, že se pak dá oboje pěkně umýt a vyčistit.

11.8.2010 13:26
markli

XXX.XXX.183.195

farmakozinka napsal(a):

Mel bych zajem o min. 2ks kadovou formu. Je to jeste mozne
Prosim o odpoved markli@stonline.sk
Taky se mi zadarilo sundat z vika sitku a pak po vycisteni navlect spatky. De to ztuha ale da se to.
Martin

11.8.2010 13:36
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

Formy zatím nejsou, bohužel, pokud by se něco objevilo, dám vědět.

PetraP

21.2.2020 14:56
egidka

XXX.XXX.139.246

Dobrý den, vidím že je to starší diskuze, přesto bych se chtěla zeptat, byly by ještě nějaké formy ke koupi? Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík